-->



8/kozmetik

18 Ekim 2011 Salı

Nacizane Tavsiye...

Kuzuma hamile kaldığım da bir karar vermiştik annemin oturduğu siteye taşınacaktık , takiii annem evinizde oturun ben gider gelirim sen gelir kalırsın diyene kadar.Eşimle bu duruma çok sevindik evde büyük bir tadilat başladı her şey kuzu içindi.Sonraaaa kuzu oldu ben izinliydim bir şey anlamadık genellikle annemleydim hatta sürekli , :)) annem sayesinde herşey çok yolunda gidiyordu canım benim.Sonra ben işe başlayınca işler keyifsiz hale geldi.Sürekli eşya taşımak , plan yapmak evimizde bir düzenimizin olmaması , annemler de kaldığımızda onların evinde bir savaş harbi (ayrı odamız olsa bile) , evimize geliyoruz bir düzensizlik , her şey sürekli eksik.Ayyyyy çok zorlanmaya başladık keza işe başlayalı 1 ay olmamıştı bile hemen ev bakmaya başladık.Aslında bu karar eşimin kuzumla başbaşa ortalama 2 gün kalmasıyla hızlandı.Eşim bana o kadar yardımcı ki anlatamam , gece gündüz bana çok destek oluyor canım benim ama yalnız kalınca anladı ki bu iş yani yalnızlık ona göre değil ve ani bir kararla taşınma sürecini başlattık.

Annemlerin oturduğu sitede birçok boş daire varken biz arıyoruz ya 1 tane bile yok bekle bekle yok. Emlakçılar zaten akıl veriyor geç kaldınız ev sezonu bitti, Allah Allah neymiş okullar açılmış evlenen evlenmiş.İyi de herkesin çocuğu okulamı gidiyor , herkes birden mi evlendi .Ayyyyyyy tam bir moral bozukluğu.Bizde başladık yürüme mesafesinde ev bakmaya veeeeeeeee bulduk ohh hemde istediğimizden daha konforlusunu.Hemen anlaştık ve nakliyat ayarlandı taşındık hemde hafta içi ben çalışırken.

Eşim nakliyecilerin başında durdu,onlar eşyaları bırakınca bana süpriz olsun diye canım annemle birlikte tüm evi yerleştirmişler (kendi odamız hariç tabikiiiiii). 2 günde yerleşildi bana ise odamızı yerleştirmek kalmıştı sadece. Şuan yeni evimizdeyiz herşey yolunda hepimizin düzeni var. Ben işe giderken annem geliyor kuzu uyanınca ( keza sabah 6da bile uyanıyor)ve arabasına koyup kendi evine gidiyor , akşam ben gelmeden kuzumla annem yine bizim evimizde oluyor veya annemde oluyorlar ben alıp geçiyorum, taşınan 1 çantamız var o kadar keyfimiz çok yerinde. Size nacizane tavsiyem;eğer kuzunuza anneniz veya kim bakıcaksa kesinlikle ona yakın bir yerde oturun, hele bizim gibi %90 annenizde veya bakıcak kişi de kalıcaksanız   sizinde onlarında düzeni olsun, kuzu taşımakla eşya taşımakla ve savaş meydanı gibi bırakıp çıktığınız eve her geldiğinizde ortalığı bir türlü toparlayamadığınız düzensizliğiniz olmasını istemiyorsanız kesinlikle annenize yakın oturun.Bize kimse zorluklarını anlatmadı , eğer anlatsaydı bu hengame stres yaşanmayacaktı , neyse vardır bundada bir hayır.....Sevgiler

Not: Kuzumun evine alışma süresi sonra ki postta :))

3 aylık kuzu:)

Evimizin ilk misafiri
Share This
14 yorum:
  1. kokoş kelebekimmmm çok mutlu oldum herşeyin yoluna girmesine.özlettin ama kendini.demek ev taşımakla filan uğraşıodun.neyse,sonunda döndün ya gerisi boş.

    YanıtlaSil
  2. evet yakın mesafe oturmak gerekiyor... benim kızıma da annem bakıyor... gecen sene hep gelip gidiyordu yazdan beri biz götürüyoruz anneme... şimdi 2. geliyor yine bizde bakılacaklar ikisi de... :)siz de en iyisini yapmışsınız taşınmakla :)) güle güle oturun...

    YanıtlaSil
  3. Canım güle güle sağlıkla,huzurla oturun.

    YanıtlaSil
  4. Çok yerinde bir karar vermişsiniz.
    Yeni evinizde huzur içinde oturun.

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. çok geçmiş olsun yasemincim çok şükür bitmiş.ben çalışmadığım halde hiçbir şeye yetişemiyorum sen hem çalışıp hem de kuzunla ilgileniyorsun bravo:)kuzuya annenin bakması içimi rahatlattı ben psikopatım sanırım bakıcılaraa hiç güvenmiyorum:)
    ayrıca eşine de aferin,olması gerekende böyle:) anneler zaten çok yoruluyor.onları yormasınlar:)

    YanıtlaSil
  6. gülümse ; canım cok tesekkur ederimmm yazılarım gelıcek sırayla bir aksılık olmadıkca

    alev; dimiiiiii..bu arada saglıkla ve huzurla bebısınızı kucagınıza alırsınız ınsallah

    fallowupfashıon ;cok cok tesekkur ederımmm

    gezgınay; cok tesekkurrrrr ederımm

    asyanınsalıncagı ;evet olması gereken oyle sagolsun kocısler:)) ayrıca cok tesekkur ederım heee bu arada pıpırıklı olmanda normal canım hele haberlerı ızledıkten sonra.Annemın bakyor olması gercekten cok buyuk bır ayrıcalık Allahım herkese saglıklı huzurlu bebısler anneler aıleler nasıp etsın...

    YanıtlaSil
  7. valla en şanslı bendim herhalde canım :)) bu zorlukları hiiiç yaşamadım biliyorsun, anneciğim hep yanımdaydı hala da öyle , evet bazı şeyler yaşanmadan anlaşılmıyor yeni düzeniniz hepinize hayırlı olsun daha rahat edeceksin inşallah...

    YanıtlaSil
  8. Hayırlı olsun canım,yeni evinizde güle güle oturun :) Kesinlikle katılıyorum çoçuğa anneanne veya babanne bakacak ise mutlaka yakın oturmalı.Bizde doğumdan sonra annemleri bizim oturduğumuz siteye taşımıştık.Çok rahatlık oluyor.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. süper bir tavsiye cnm sana katılıyorum boylebir sans varsa mutlaka tasınılmalı. mesela beniannemle biz aynı sitedeyiz ( gerci o genelde bulgaristanda) ama burdayken super oluyor yani son 2 aydır mesela:)

    YanıtlaSil
  10. Yelda; kesinlikle katılıyorum bastan sona o konuda cok şanslısın;)) ayrıca cok teşekkür ederim

    Abide ; cok teşekkür ederim

    Aysun KAraailioglu; dimiiiiiii cok teşekkür ederimmm , aynen oyle inanılmaz güzel rahatlık;))))Bulgaristanda mı hala ne güzel eşimde göçmen;))

    YanıtlaSil
  11. Nunum,

    Yeni eviniz hepiniz için hayırlı olsun. Mutlu mesut yaşayın inşallah.

    Çok sevindim böyle güzel bir çözüm bulmuş olmanıza.

    Kuzuya öpücükler :)

    YanıtlaSil
  12. Arzu; nunum cok teşekkür ederimmmm inşallah hepimiz cok mutlu olyruz

    YanıtlaSil
  13. En güzelini yapmışsın annene yakın taşınmakla. Yeni evin hayırlı olsun, ağız tadıyla, güle güle oturun.

    YanıtlaSil
  14. Sevda s; cok teşekkür ederimmm;)))

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa