-->



8/kozmetik

29 Eylül 2011 Perşembe

Amaaaaaaaa.....

Post giremedim uzun zamandır çünkü : Kuzunuz varsa ve çalışıyorsanız gerçekten vakit kalmıyor ne yazı yazmaya , ne kendinize......

Kuzum olmadan önce işten eve gelir " ay çok yorgunum " diyip tv nin karşısına uzanır öylece yatardım.Eşimde bende rahatımıza pek düşkündük o zamanlar :) Koltukta uzanır canımız isteyince dışarı çıkar gezer , erken veya geç yatar , gece yarısı çorbacılara bilmem kaç km gider sonra yine gelir uzanır tıpkı ağustos böceği gibi yaşardık , tek farkımız işimizin olmasıydı.Sonra yaz kış farketmez aklımıza esen yerlere gider 2 gün kalır sürekli bir gezme , keyif yapma , yeni tatlar peşindeydik taakiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ; canımın içi kuzumuz olana kadar :)

Hamile olduğumu duyan ve bebeği olan tüm arkadaşlarımızın tepkileri aynen şöyleydi ;

  • Kelebek ; hamileyimmm çok mutluyum
  • 1. Arkadaş ; Ay harika dünyanın en güzel şeyi amaaaaa..........
Sonra o ama ları umursamaz başka arkadaşımızla paylaşınca ;
  • Kelebek ; hamileyim
  • 2.Arkadaş; aaaaaa süper muthiş bir duygu annelik öyle keyifliki ama.......,
Bu ama lar eşimle dalga konumuzda "dünyanın en güzel şeyi gelecek yanımıza ama......."diyip diyip gülüyorduk.Meğer ne kadar haklılarmış "CANIM ARKADAŞLARIM ÇOK HAKLIYMIŞSINIZ"
İnanılmaz güzel bir duygu onun topik ayakları , yüzünüze bakıp bir gülümsemesi gerçekten yorgunluğunuzu alıyor , Allah'ım her isteyene istediği zaman nasip etsin bu duyguyu AMAAAA gerçekten çok zormuş.Siz ve sizin istekleriniz ortadan kalkıyor tamamen kuzu üzerinde dönüyor dünya...Size tavsiyem evlenir evlenmez (şartlar uygunsa) bebek yapmayın , iyice gezin ,tozun , tembellik yapın eşinizle birbirinize bol bol vakit ayırın , bir kaç sene sonra bebek yapın.Diyorum ki iyi ki biz öyle yapmışız.Çünkü  işe yeni başladım ancak gerçekten işten gelince yorgunum diyemiyorum ve uzanamıyorum çünkü beni bekleyen beni görünce heyecandan ayakları yerinde durmayıp kahkaha atan bir kuzum var....Sevgiler


Masum bakışlı minik kuzu:))
Share This
26 yorum:
  1. bu bakışa kim dayanır canım ya:(
    kıyamam ben ona,her ama böle olsun diyelim o zaman;)))

    seni mıncıklarım kuzu amaaaa uzaktasın:)))))
    gulas

    YanıtlaSil
  2. ahhh tatlım ya Allah bağışlasın,nazarlardan esirgesin,çok güzel bir çocuk maşallah.benim nişanlım da hemen çocuk isteme diyor bana evlenince.ne kadar çok çocuk sevdiğimi,üstelik hem anne hem de baba tarafındaki tek ve çift yumurta ikizleri yüzünden ikiz geni taşıyor olabileceğimi de biliyor:)ama önce gezelim tozalım bu kadar sene bekledik birbirimize vakit ayıralım diyor.ben de yaşım geçiyor diyorum:)))ama bakalım kısmet,Allah nasıl nasip ederse öyle olsun,hayırlısı olsun değil mi?:)öpüyorum çook

    YanıtlaSil
  3. Onun o kıpır kıpır, seni görmek için abırsızlanan ve mutluluktan yerinde duramayan halini görünce zaten yorgunluk filan kalmaz yasemin.-)iyiki iyiki olmuşlar..yorgunluk filan hepsi geçiyor..evladın varlığı her şeyden önemli oluyor...

    YanıtlaSil
  4. Ben de 8 aylık evliyim ve artık cocuk düşünüyorum bir kac haftadır aynı senin dediklerin kulaklarımda cınlıyordu hatta dün ayaklarımı uzatmıs keyifle dizii izlerken cocugum olsa böyle rahat izleyemicem dedim sonra kuzenimle konustum 1 yasında bebişi var vallahi tıpkı senin dediklerini söyledi sonra da ekledi sakın kendini sogutma bir gülüşü dünyalara da bedeldir ama 1 yıl daha bekle cocuk zaten rabbim verirse olacaktır dedi senden de aynı yorumları okuyunca cocuk fikrini askıya alasım geliyor en azndan bir süre daha..

    YanıtlaSil
  5. gerçekten de artık "sen" diye birşey kalmıyor çocuk olunca. bazen çok yorucu olsa da, onun en çok sana ihtiyaç duyduğunu, sen onu ne kadar çok seversen hayatının geri kalanında da o kadar mutlu olacağını düşününce zaten kendini boşveriyor insan. hele o "oyun oynayalım" bakışları yok mu!!

    YanıtlaSil
  6. Allah kolaylık versin canım ama o tatlı,masum bakışlı kuzu için değer değil mi?;)

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar tatlı bir kuzu bu böyle masallah :))

    www.buketpoyraz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Evet evet katılıyorum yeni evliler duyun sesimizi..
    Sosyal çalışan bir bayan iken, ikiz ve ev annesi oldum çook Şükür çok güzel AMAAAAA.....

    YanıtlaSil
  9. Annelik dünyanın en zor mesleği amaaaaa kızımın bir bakışı,gülüşü herşeye değer.Yorgunluk,stres hemen gidiyor :)) Masum bakışlı minik kuzuyu öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Gülaş ; canım keşke burda olsanda sevsen, değmezmi onun için olurum ben :)) Gülümse ; canım nişanlın çok haklı sartlar uygunsa once ıyıce gez toz bırbırınıze vakıt ayırın sonra Aallah nasıp ederse bebegınız olur ve gecmnıse bakıp tuhh demek bebege bakıp off demek hıc olmaz hayatınızda aksıne oh gezdım tozdum sımdıde ıyıkı sen varsın olur :)) seda ; aynen oyle onun herseyıne deger ayy mısss kokulummm :))sadece yasayalım ve zamanında yasayalım:)) once kendımiz ıcın yasayalım bıraz sonra omrunun kalan kısmı zaten onlar ıcın yasayacagız :))

    Handan; bak nurgul ne yazmıs:))) sartlar uygunsa bence de bekle:)) sonra dunyalar guzelı kuzun olur ınsallah..oyle guzel bır duygu kı:))

    Antigone;aynen aynen aynen:))

    Followupfashion ; tesekkurlerr :))

    Buketpoyraz; tesekkur ederımmmm

    Nurdül ; dimiiiii :))

    YanıtlaSil
  11. mahsun kuzuya kurban olurum ben

    İşte amalar yokmu
    ama diye diye 8 yılı geride bıraktık.
    bende bebek istiyorum amaaaa.....hihihihii

    YanıtlaSil
  12. hiiihhiii okurkenn güle güle okudum..aklıma benım hallerım geldı:)bende 3 sene non stoppp gezdım:))))))))sonra bırandaaaa hemdee aynı anda kucagıma 3 yavru verdıler:))))))ay zorduu be cok zorduuuuu....senınkıde zordur canım benım...aman dıkkat kaza kurabnı olup 2. olmasın:))))

    YanıtlaSil
  13. tatlım çok doğru söylemişsin hem çok güzel hem de meşakatli bi yolculuk annelik.dünyanın da en güzel şeyi tabi.biz de bekledik önce bi gezdik tozduk. siz de doğru olanı yapmışsınız bence.kuzumu da öp çok masum bakıo cnm benim ya.bırakma onu annesi:)

    YanıtlaSil
  14. Maşallah çok şekermiş,çocuklu olanı ancak çocuğu olan anlar derlerdi de inanmazdım,yazdığın her satıra katılıyorum.Hayatı onlara göre yaşıyoruz ama yorucu da olsa bu sevimli kuzulara değiyor :))gene de eski her istediğimi yaptığım,dilediğim yere dilediğim zaman gittiğim günleri çok ama çok özlüyorum

    YanıtlaSil
  15. sanırım ilerde bende böyle olabilirim:)simdilik bisi yok tembelligin hat safalarındayım:D
    Allahım cok tatlı kuzu maasallah Allahım nazarlardan esirgesin:)

    YanıtlaSil
  16. Elifinelizi ; ölürüm ben o kuzulara :))) amaaaa

    Rebeltakipte ; aynen ouyle bebegı olanlar ne kadar anlıyoruz ayyy deselerde yssamak cok farklıymıs :)))

    Marıfet ellerımızde ;ayyyyyyy ınanmıyorummmmmmmmmmmm :))) yok yok canım uzun bır sure ınsallah yok :))

    AsyanınSalıncağı ; kesınlıkle ınanıılmaz fedakarlık hele ben annemle bakıyodum ızınlıyken bıle yenı ıse basladım ve yıne annemle bakıyoruz ama bu halde bıle cok zor , o kuzu bırakılırmı hıccc allahım korusun hepımızn kuzusunu:))

    Birdelisevda; cok teskkur ederımmm :)))

    Essu ; oyle yapmaya devam ett bır sure daha ttalım :)) cok tesekkurlerrrrr

    YanıtlaSil
  17. Ah o ama lar yüzünden ben vazgeçtim bu işten tamamen. O keyife ve özgürlüğe fazla alışınca, insan vazgeçmek istemiyor bir yerden sonra. O yüzden niyeti olanlar 1-2 sene sonra yapsın, fazla uzatmasınlar, sonra benim gibi vazgeçebilirler :)

    İzliyorum, bana da beklerim :)

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  18. Deniz saatcioglu; ben 3 sene yapmadım oyle planlamıştık suan kuzumiz var ;) ve ondan oncesi ve sonrası çok baska ;)) kızırız hayat düşünemiyorum Allah yaşatmasın kimseye ve isteyen herkesin bir kuzusu olur inşallah ;)) Gelecegim ziyarete

    YanıtlaSil
  19. Ama...anneyiz işte,varmı bunun başka bir açıklaması..Mutlu hafta sonları canım..

    YanıtlaSil
  20. Canımmm, kuzunu Allah bağışlasın, çok ttalı, gerçekten bebekler için herşeye değer :)

    YanıtlaSil
  21. :)))) yaaa işte böyle canımmm.... Şimdi tam da bu zamanlarda dinlemeni tavsiye edeceğim bir şarkı var BU DA GEÇER böyle zamanlarda Murat Kekilli'nin sesinden çok iyi gidiyor :)))) Kuzuyuda benim için öp...

    YELDA & ERGİN

    YanıtlaSil
  22. zeynep ; aynen oyle canım hepımıze keyıflı hafta sonları

    sevda s. ;tesekkur ederım,gercekten oyle :))

    yelda ergınım ; hhahahhaha :)) öptum bıleee

    YanıtlaSil
  23. alalh bağışlasın onu sizlere<3 işte henüz ama lara hazırlıklı olmadığım için ve sürpiz olmadığı sürece pek hazrılıklı hissedemiyorum kendimi :)

    YanıtlaSil
  24. AHH AHH BU NASIL BİR YARAYI TUZ BASMADIR..

    YanıtlaSil
  25. Ayse; teşekkür ederim görüşmek üzere

    Pembe fiyonk ; çok tesekkurlerrrrr

    Sevgi; dimiiiiiiii;))

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa