-->



8/kozmetik

25 Aralık 2017 Pazartesi

PAYDOS

Bu posttan sonra nefisss Kas yazisi gelecek duyurulur.

Anne baba tatili yapak için sadece 5 günüz vardı. Vakit kaybı olmasın , araba da olsun , uçakla mı gitsek derken özlediğimiz uzun araba yolculuğunu planladık ve istikamet Kaş oldu. Kaş ve Paydos Pansiyon. Aklıda 1500 soru işareti ile Paydos'a doğru yola çıktık. Pansiyon ???




Geze geze , dura kalsa , yiye içe özlediğimiz her anın tadını çıkara çıkara vardık Kaş'a. Saat gece yarısını geçtiği için kalacağımız yerin önünde şoka girmiş şekilde söylenmeye başladım.

Aşkım nereden çıktı burası keşke otelde kalsaydık. Paydos'u kim tavsiye etmişti sana :))
Yasin ; burada otel kültürü yokmuş , olsa da otelde kalınmaz etraf gezilirmiş hem burası otel gibiymiş. bir bakalım önce beğenmezsek sabah çıkarız .
Ben : Ama baksana bir apartman burası hofff , kapısı çok güzel ama Paydos Pansiyon :)  Ne yapalım dinlenelim sabah bakarız hoffff :))) 
Yasin : Sakin ol şampiyon . Sabah çıkarız başka yer bakarız..

Biz kendi aramızda konuşurken Barış bey terastan bizi gördü ve yardım etmek için aşağı indi. Odamızın anahtarını erdi minik bir sohbet ettik ve odamıza geçtik.
Oda öyle güzel ve konforluydu ki çok sevdim  ama sabah olsun buradan çıkalım derdindeydim. Aslında etrafı gezip lezzet duraklarında keyif yapmak  beachlere adalara gitmek vardı planda otel sadece uyku ve duş içindi evet.

Sabah oldu hemen pencereye koştum manzara beni benden aldı. onra dışarda kahvaltıya gidelim diye konuşup terasta Paydos Pansiyonun sahibi Barış beye uğrayıp sormak için yukarı çıktık ki o da neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee manzara muazzam güzel , kahvaltı efsane.




Barış bey yoktu yanımıza eşi Merve Hanım geldi ve leziz kahvaltımızı hazırladılar yardımcılarıyla.
Yani anlatılmaz yaşanır 4gece Paydos Pansiyonun tadına doyulmadı. Her sabah kahvaltısı , manzarası Barış Bey ve Merve Hanımın sohbetleri , misafir perverlikleri anlatılmaz yaşanır. Klişe laf değil cidden öyle.

Kaş zaten neden bu zamana kadar gelmemişiz dediğimi bir yer , Paydos Pansiyon'da 5 yıldızlı otelden çok ama çok daha keyfili bir konaklama noktası.





Ne acı ki Kaş' a oteller yapılıyor , ağaçlar kesiliyor. Ama kaşın tadına otelde klarak varılmaz. Kaş'ı turzim cenneti yapıp zehirlemeyin desem de o doğal hali kalmayacak belli tıp ki Trabzon gibi :((


Keşke bu doğallıkları koruns tüm avrupa şehirleri gibi el değmese de öyle turizm olsa ama nerdeeee , rant ağlamak uğruna tüm koylarımız otel ve kirlilik dolu..

Neyse içim daraldı ama özetle PAYDOS ZAMANI GELDİ derseniz 1dk. düşünmeyin derim... Adı Pansiyon , hizmeti güler yüz , lezzet , temizlik , konfor...

Sevgiler

Not : Yaz çabuk gel :))




Share This
1 yorum:

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa