-->



8/kozmetik

3 Ocak 2017 Salı

Note Kozmetik




Note ürünleri ülkemize girdiği andan itibaren çok sevildi. Özellikle paraben içermemesi , hayvanlar üzerinde test edilmemesi  hepimiz için ürünün ayrıcalıklı olmasını sağladı. Bende uzun süredir Note BB sini kullanmaktayım , sanırım artık hepiniz ezberlediniz . Hatta yandaki  YouTube videomda da bahsetmiştim. 

Bu kez Note un bu yaz mevsiminde kullanılması için tasarlanmış fondoteninden bahsedeceğim . Bu ürünü fondoten olarak kullanmak sanırım oldukça zor , yapısı çok ince ve disko topu misali parıldamasının yanında oldukça turuncu alt tonlu bir ürün. 

Aydınlatıcı olarak kullanmak için aldığım bu ürünü çok sevdim. Hem allık görevi görüyor hem aydınlatıcı gibi parlıyor , üstelik yapısı incecik ve yumuşak . Nemsiz cilt tipine de uygun olan bu ürünün tam rengini göstermek için el bileğimin iç tarafına sürdüm ki hala bronz olan tenimde sizi yanıltmasın. Hahahhaha hala bronz olan demem yalnız biraz komik oldu.

Note un bu ürünü de benden tam puan aldı. 

Kozmetik blogger veya vloggerları ya da her lansmanda aynı bloggerları siz de benim gibi görmekten sıkıldınız biliyorum ancak şunu eklemek istiyorum ki PR şirketlerinin tembelliği , altın gününe gider gibi herkesin aynı etkinlikte olması bana fenalık getirdi ve bu sebep ile her ürüne süper harikaaa diyen bloggerlar benim için inandırıcılığı kalmamıştır. Buradan da belirtmek istedim . Snapchatte sürekli konuşulan bu konuya artık okunmayan bloğumda veya bloglarımızda  yer vermek değişik oldu :)

Kocaman sevgiler ............


Share This
1 yorum:
  1. Note ürünleri fiyat bakımından da çok çüzi rakamlar bende beğenerek kullanıyorum.

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa