-->



8/kozmetik

22 Aralık 2016 Perşembe

Hastane Odası Süsleme / Doğum Odası Süsleme

Öncelikle fazla şahşaha beklemeyelim lütfen çünkü el emeği ve erken doğum sebebi ile bu kadar oldu :)) 

Hastane süslemeleri , doğum odası süslemeleri derken bir furya haline gelen bu durumdan kuzumda da kendimce hazırlıklar yapmış ancak minnağım da bu durumu daha enine boyuna yapmış bulunmaktayım. Özellikle belirtmek istiyorum ki her detayını düşünürken gerçekten zorlandım. Evet bir firma çağırıp odayı süsletmek en kolayı aslında keza yaptığınız masraf kadar olabilir bütçe. Ancak süslemeler için aldığınız objeler kendinize kalacağını düşününce ve online alışveriş ile daha makul fiyatlara mal edince bu işi kendim yapmaya karar verdim. Bunun en büyük sebebi bu işten keyif almam. 

Benim için en zor kısmı vereceğim hediyelerdi. Herkes de olan ve süregelen hediyeleri vermek istemeyişim beni uğraştırdı ve sonunda gerçekten kimsede görmediğim hediyeleri buldum ve aldım. 

Süsleme kısmı yurtdışı online alışveriş ve englishome dan ibaretti. Yiyecek kısmı da doğum öncesi yapılacak cupcake , elmalı kurabiye ve özel yapılacak çikolataların organizasyonunu da ayarlamıştım ancak atladığım nokta minnağın kontrol için gittiğim gün dünyaya gelmesi oldu :) 

Bu sebep ile erken hazırladığım doğum çantam , hediyelerim ve süslemeler arabada bagajdaydı iyi ki. Yoksa onlarda işe yaramayacaktı. Eksik kalan yiyecek kısmı oldu onları da en yakın pastahaneden hallettik , eksik oldu ama ne yapalım prenses erken geldi olsun o kadar.

Çok konuştum(yazdım) şimdi görseller... 

Not : 7 ay oldu ve ancak fırsat buldum bekleyen herkese benden sevgiler :)))

Kapı süsü , terlikler , taçlarımız , kapı süsümüz ve beşik süsümüz instagram : Parti Starr  . Tam dilediğim gibi oldu emeğinize sağlık :)














Share This
2 yorum:
  1. 7 ay sonra doğumum var heyecandan şaşbeş kaldım :D sizede maşallah her şeyiyle çok güzel olmuşsunuz :*

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa