-->



8/kozmetik

19 Kasım 2016 Cumartesi

Yurt Dışı Kozmetik Alışverişim ( Online)

Kozmetik deyince belirli markaların dışında birde içeriği insanın aklına takılmıyor değil , sonuçta uygun fiyata alıp cildinize kullanıyorsunuz. Ancak ülkemizde de bazı sınırlamalar ve yasaklar olduğu için biraz daha güvensek de bu sektöre yine de özellikle yurt dışından  internet üzerinden alışveriş yaparken büyük sıkıntı. 

Uzun zamandır asya ülkelerine gittiğimde aldığım bir çok kozmetik ürünler performans açısından oldukça iyi olduğu gibi fiyatı da aynı şekilde nefis olunca meşhur yurt dışı sitelerinden alışveriş yapmak için kolları sıvadım ancak dikkat etmeniz gereken nokta alacağınız satıcının puanı. Yani kaç kişi alışveriş yapmış ve nasıl puan almış. İşte buna dikkat ederseniz sıra da  alacağınız ürünü seçmek kalıyor. Öncelikle ürünün tüm detaylı fotoğraflarını koyduklarından  ve özelliklerini yazdıklarından işiniz kolaylaşıyor. İçeriğe gelince işte o iş sürpriz :) İçeriklerinde kötü bir etken madde var ise ya kullanıcılar yazıyor yada siz gözlerinizi kocaman açıp içeriğini okuyorsunuz. Şuana kadar kötü içerikli ürün ile karşılaşmadığımı belirtmek istiyorum.

Sırada yurt dışından online aldığım ürünler ve performansları var ise başlayalım...

Not : Tüm ürünleri Aliexpressden aldım.



Öncelikle bu sevimli eyelinerlerin sürümü yumuşak ve çok rahat , fırçaları incecik değil , ancak su bazlı değiller bilginize. Yalnız performansları harika.


Rujlara gelecek olursak , Tony Moly rujları gibi sevimli olan bu kedicikler yumuşacık , yaz mevsiminde çantamda taşığığım için kırıldılar. Fakat şuan hiç bir sorun yok , kalıcılıkları orta düzeyde ve mis gibi kokuyor :)) 

Pembe ruj ise tamamen ambalajından ötürü benimle olup rengine bayıldığım kesin :) 

Not ; Ürünlerin fiyatlarını hatırlamıyorum ama dolar düşükken sudan ucuzdu şimdi sudan biraz pahalı :) Yani ürünleri fiyatlarına göre sıralatıp seçim yapabilirsiniz. Sonuçta alma sebebimiz uygun fiyat ve güzel performans :) 




Yüz yıkama fırçası bizde uçuk fiyatlara satılırken sanırım 2 dolara almıştım :) Çok memnunum. 



Tony Moly el kremleri ; performanslarıda kokularıda birebir tony moly :)) ve oldukça uygun.





Hindistan cevizi yağı : nefis kokuyor %100 olması benim için yeterli sebep. 2 tanesi 30 tl .



Yüz maskelerinden inanılmaz memnunum özellikle aloe veralı olan harika yüzünüzü pamuk gibi yapıyor desem yeridir. 




Kırışıklık giderici vaadi olan maskede oldukça güzel ama henüz düzenli kullanmadım.




Saç maskesi : harika , protein yüklemesi oluyor saçlarınıza , içinden bone gibi bir maske çıkıyor saçınızı havlu ile sarar gibi sarıyorsunuz (nemli iken saçlarınız) 15 dk.bekletip çıkartıyorsunuz.




Yurt dışı yurt dışı online alışverişimin bir bölümü bu kadar . Kocaman sevgiler...

Share This
Hiç yorum yok:

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa