-->



8/kozmetik

17 Ekim 2016 Pazartesi

Uzun Zaman Sonra



Uzun zaman sonra kombin fotoğrafı eklediğimi fark ettim. Keza bloğum moda üzerineydi ancak , 2 çocuk , hamilelik derken bu adımı atladığımı fark ettim. Hayata dair her şey olarak ifade ettiğim bloğum tam da o hale geldi. Hamilelik deneyimlerim , kuzularım , makyaj , geziler ve moda haline geldi.



Peki bundan sonra ne olacak , aynı hızla aynı şekilde devam edecek , arada moda tabiiki olacak ancak bune ek olarak anne ve bebek üzerine de her şey olacak. Yani yaşadığım tüm güzellikleri paylaşmaya devam edeceğim .




Minnak ile tatile çıkarken bir de kuzu var düşünün , valiz hazırlamam tam 3   gün sürdü. Minnak hiç durmadığı için valize neler koyduğumu bile bilmiyorum. Üzerine normalde 34-36 beden olan ben hala 38 olunca sürekli yemek yemekten , kıyafetlerimin de olmaması üzerine kadayıflı dondurma gibi oldu. Yanıma alacağım her kombini denediğim ve sadece 2 tane şortumun olduğunu görmem gerçeği ile karşıma çıktı. Bunun üzeirne tatilden dönünce biraz dikkat etmem gerektiğinide anladım. Yalnız sizi temin ederim ki benim gibi yeseniz hahahhahahaha kendinizi tanıyamazsınız :)



Tatile en az eşya ile gittiğim ve o halde ikende bazı kıyafetleri giymediğim de oldu. Malum en rahat kostümler sortlar spor ayakkabılar minik bebekten dolayı.



Bu yaz hiç topuklu giyemediğim için kendimi tuhaf hissettiğim bu nedenlede etek , şort spor ayakkabıya ağırlık verdiğim doğrudur. Bu kare de ışık hızı ile çekildiğinden onlarca fotoğraftan bir kaç tanesi sizlerle...



Blog dünyası , instagrama terk edilse de yazmaya devam... SEVGİLER



Not ; 38 beden halimde burada kalsın :)





Bu şortları almayanları dövüyorlardı :)))) Tatil kurtarıcım oldu
Fluluğun alakasız yerde olması kalp eşim hahhaha :))

Şort / Shorts : Zara
Bluz / Blouse : Mango
Ayakkabı / Shoes : Adidas

Share This
Hiç yorum yok:

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa