-->



8/kozmetik

28 Ağustos 2016 Pazar

Uygun Fiyatlı Mat Ruj

Herkese merhaba , cep telefonundan bir elimle yemek karıştırırken , diğer elimle bu postu hazırlıyor isem aferin bana :) Minnakım dan bana vakit kalmadığı için , ultra performans sergiliyorum bu ara. Neyse fazla uzatmadan size uygun fiyatlı mat ruj videomdan bahsetmek istiyorum .

Uzun zamandır video yapamadığım için , oldukça acemi olan mat ruj videosunu hazırladım minnakım kucağımda ıkıldarken :)) Eeeee hobim sosyal medya ise ve bundan keyif alıyorsam bir kaç dakikamı ayırabilirim sanırım. Bu arada kitap okumayı inanılmaz özledim. Her kitabı yaklaşık 5 kez başladığım için , bir süre erteledim bu süreci. Geceler oldukça uykusuz olduğumuzdan , minnakım uyuyunca kendimi yatağa ışınlıyorum . Bu süreçler geçtikten sonra , düzenimize kaldığımız yerden devam ederiz artık diyerek noktayı koyuyorum. Mat ruj videosu için TIKTIKTIK... Keyifli seyirler...
Share This
2 yorum:
  1. Merhaba süper anne:) Videonu seyrettim rujların renklerine bayıldım çok güzeller sanada çok yakışıcak renkler 3TL'ye ruj bulup almamak olmaz alıp denemek lazım canım nerden aldığını söylememişsin yada benmi atladım :)Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım eskı adı mılyoncu olan sımdıkı adı avm olan hersey bulunan zuccacıye gorunumlu yerlerde :))))

      Sil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa