-->



8/kozmetik

24 Ağustos 2016 Çarşamba

Concealer Sabitleyici

Herkese merhaba , doğum hikayesi , kuzumun maceraları derken kozmetik yazılarına yine ara vermişim. Artık sosyal medyaya çok zaman ayıramıyorum , minnakım pek uysal olduğundan her saniyem onunla geçiyor :) 

Konuyu uzatmadan , minnak coşmadan hemen konuya gireceğim. Uzun zamandır concealer kullanan ve ne denersem deneyim bir süre sonra çizgilerime dolması beni ne yapabilirim acaba demeye itti. Ancak ne yaparsam yapayım sonuç alamadım. Takiii snapchatte Drdenismyrna33 ün bir sohbetini dinleyene kadar. Kendisine çok teşekkür ettim ama yetmez bunu benim gibi hala duymayanlar var ise onlarla da paylaşmak istedim. İşte oooooooooooooooo ürünnnnnnnnnnnn.. Ta ta ta tammmmmmmm..




Görselde göördüğünüz ürün Gosh markasına ait ve Gratis de satılıyor . Concealarınızı uygulamadan önce , bu concealaer sabitleyiciyi , serinnn bir his bırakan metal bilyeleri ile uygulayacağız ve göz altımıza yayacağız. Kuruduktan yani sabitlendikten sonra concealerınızı uygulayın ve sonucu göreceksiniz. En azından bende öyle oldu :))) Hiççç çizgilere dolma yapmadı ve bilyelerinin o soğuk hissi göz altımı bir nebze de olsa ferah bir his bıraktı.




Umarım kiiiiii benim gibi sizinde işinize yarar. Kocaman sevgiler. 

Not : Bu arada canım bloğuma yorumlar lebiii deryaaaaa akardı , pis ig. çıktı blog alemi unutuldu. Biz eski bloggerlar , yeni nesil vloggerlar karşısında bakakaldık. Hhahahaha..Sesli güldüm :) 
Share This
10 yorum:
  1. Kuzum hemen alıp denicem ,çok öpüyorum seni .eski bloggerlar ne güzel diyaloglardaydık :)

    YanıtlaSil
  2. Ben de kullanıyorum bunu çok sevdiğim bir ürün :))

    YanıtlaSil
  3. Ben de Deniz söyleyince merak ettim bu ürünü, Türkiye´ye gidince almak istiyorum bir gidebilsem neler alcam ama hala gidemedim :( Ellerine saglik öptüm hepinizi

    YanıtlaSil
  4. HEMEN DENİYORUM COK TESEKKÜRLER :)

    YanıtlaSil
  5. Canım merhaba harikasın hatta süper annesin bu kadar sorumluluğun arasında bloğunu boş bırakmaman birde tavsiyede bulunman süper.Ürünü merak ettim gratiste her yerde olduğuna göre en kısa zamanda alıp denicem umarım senin gibi memnun kalırım.Sevgiyle kal allaha emanet ol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gultencım nasıl guzel yorum bu cok tesekur ederım

      Sil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa