-->



8/kozmetik

31 Ağustos 2016 Çarşamba

Bebeklerde Gaz / Bitkisel Gaz İlacı

Kuzumda pek yaşamadığım süreçdi gaz sancıları. Önce anlayamadım , gazlı olduğunu düşünmüyordum aslında , ancak gecesürekli iniltiler , gaz çıkartırken zorlanmalar ve ilk muayinemizde Dr.umuzun gazlı bir bebek demesi ile gerçekler acı biber gibi damak yaktı. Bin şükür kolik değildi ama kolik de olsa gazlı da olsa 12-16 hafta bu durumu yaşayacağımız aşikardı.

Henüz hamileliğimi öğrendiğimde , eşim alışveriş yaparken yakın arkadaşı ; bu damla gaz sancılarına , koliğe çok iyi geliyor demiş ve eşimde bulunsun diye almıştı bu %100 bitkisel damlayı. İlaç demiyorum çünkü ilaç değil , kimyasal değil. 

Minnak doğdu ve 2. haftadan itibaren başladı süreç. Neden 2. hafta , çünkü bebeğin sindirim sistemi adaptasyonu başlıyor , barsakların vucüda , besine alışma , dünyaya alışma  süreci en sevimli tabiri ile. Aslında sebep aynı  ama biz tanımı sevimli hale getirelim .

Önce Dr.umuzun verdiği ve aynılarını kuzumda kullanmama rağmen gr. sonuç almamam ile birlikte minnakımda da hiç sonuç alamadım. Gaz çıkartırken üzerime tırmanması , ıkınması , araara çığlıklarının dozunun artması , her türlü damla , bitkisel yöntemi denemem ile sonuç bulmadı.

Benden size tavsiye , sakın kafanıza göre kimyon , rezene vermeyin , minik dozlarını şaşırmayın yoksa daha ağır ağrılar yaşayacaktır , yoğun gelmesi sebebi ile karnı daha çok ağrıyacaktır.




İşte bu görselde gördüğünüz mucize damla bizi kurtardı , ilk haftalardan itibaren 5ml. almaya başlayabileceğimiz ve 4 saat aralar ile verebileceğimiz bu damla sayesinde gazlarımız garrrrkkk diye oldukça kolay çıktı , pırtlamalarımız da  kolaylaştı , çığlıklarımız kalmadı. (Sadece gaz sürecinde kalmadı ,  minnak bayan çığlık o ayrı hahahahah )

Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tek sıkıntı Türkiye de bulunmaması , ama bir çok firma getiriyormuş ve  bir kaç günde teslim ediyormuş . Dilerim ki derdi olan tüm bebekler için çözüm olur . 

Fiyatı 10 Dolar , bir şişesi 10 gün yaklaşık gidiyor. Zaten maks. 4 ay kullanılacak bu mucizeyi hemşire bir annenin bulması şahane...

Bu arada benim kullandıklarım ve hiç fayda görmediğim damlalar ; Nurse Harvey , sab simplex , metsil ve gaz için olan çaylar :((( Hipp rezene dahil. 

Birde Bio Gaia damla var ki probiyotik olarak gaz sancılarını düzenlediğini söylemişti Dr.um. Benim minnakım konstipe olduğu için  başlamıştık ve onu da düzenledi. Gaz sancılarımız için değil  ama  konstipasyonumuz düzeldi.

Sevgiler , herkese acil şifalar. BUNALDIĞIM ZAMAN KENDİME HEP ŞUNU SÖYLERİM ; ALLAHIM SEN KİMSEYE TEDAVİSİZ HASTALIK VERME , BUNLAR GEÇİCİ VE GECECEK İNŞALLAH , BİN ŞÜKÜR....

İnstagram paylasımımı ekleyecgım anı kalsın

www.kuzununannesi.com da ; GAZ SANCISI sureci ve mucize bitkisel surup diyerek basliyorum yazmaya... Sevgili sevimsiz GAZ SANCISI seninle tanisana kadar hep duyardik nasil da gicik birsey oldugunu. Ancak yasayinca daha cok anladik sevimsizligini. Tipki anneligi de , bebek bakmanin zorlugunuda biliyormus gibi yapip , uykusuz kalinan ilk gecelerde Osmanli Tokati ile tanisir gibi, aslinda hic birsey bilmedigini anladigin an gibi , bir daha bebek yapmayacagim Allahim isteyen herkese nasip etsin derken, her seyi unutup basa sarip yeni bebekle tanisir gibi. Senin olmaman icin neler yapiyoruz bir bilsen , neden oldugunu da biliyoruz ama hala sutten gecer diye dikkatli de besleniyoruz , oysa ki sut kanallari ile barsak gazi arasinda bir baglanti olmadigini da biliyoruz. Caresizlikten her yolu deniyoruz. Rezene caylari , bebek caylari , ayaklar sicak olacak diye robot gibi hareket ediyoruz. Aman atlamayalim duzeni , cay , su , sut gelsin , fazlasini sag bakalim , buzlukta 3 ay , disarida 3 saat , sterilizatorrrrumm neredee , emzik mi dustu , neee poposu pismemeli derken bir kisir dongu icerisindeyken zaten uykusuzsundur , geceler bitmez , gunduzler kurulu duzen gibi isler. Derkenn saat gelir sancilar baslar , minnak neredeyse agridan uzerinde yuruyecek hale gelir. Nurse harveyler , sab lar kullanilir , gaz giderici yaglar ile masajlar yapilir ancak hain gaz pesinizi birakmaz , en keyifli anda bir gelir feleginiz sasar. Bir de kolik durumu var ki Allahim yardimci olsun kolik bebek ve annelere . Kolik sanci saatleri yaklastikca anneler strese girer , aglama krizleri sancilar soylenen ninnilerde gazlar benim olsunlar , ufaciksin annemmm kiyamam diye bebek aglarken anne aglamalari , keske bende olsa diye hayiflanmalar ile 12.haftaya kadar suren bu barsak yerlesme adaptasyon sureci sona ermesi ile ilk kez oksijen ile tanisir gibi tanisirsin aslinda surekli guler yuzlu olan bebeginle. ; Not , kolik degil gazman olan bebegine herseyi denemis anne .Sevgiler( BURAYA KADAR OKUYANLAR EL KALDIRSIN , mektup yazmisim yine okumamak da haklisiniz😊)
Share This
12 yorum:
  1. İşte her bebiş farklı benimkine de sab simplex çok iyi gelmişti :)

    YanıtlaSil
  2. güzel bir yazı olmuş teşşekkür ederim paylaşım için saygılar

    YanıtlaSil
  3. Siz hangi siteden siparis verdiniz o gaz ilacını ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşlar ben ikizlerim için getirdim. elimde fazlasıyla mevcut isteyen olursa iletişime geçebilir.
      kselman@hotmail.com

      Sil
    2. amerikadan almıştım yalnız tr için amaerıkdan ıste sıtesınden sıparıs verılıyordu

      Sil
  4. Önerdiğiniz gaz damlasını siz nereden sipariş verdiniz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arkadaşlar ben ikizlerim için getirdim. elimde fazlasıyla mevcut isteyen olursa iletişime geçebilir.
      kselman@hotmail.com

      Sil
    2. merhaba sanırım yruma cevabım ulasmamıs sıze uzerınden cok gecmıs :(

      Sil
  5. Günde ne kadar veriyordunuz

    YanıtlaSil
  6. Ben instagramda @mommysblissturkey adresinden siparis verdim turkiye piyasasina gore fiyat gayet uygundu 12 gunde elime ulasti fakat recete istiyorlar.

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa