-->



8/kozmetik

18 Temmuz 2016 Pazartesi

30-31-32-33-34. Haftalar / Doğum İzni / ProgestanSon



30-31. Hafta 

Progestan kullanmaya başladıktan sonra , ödemlerim artıığı gibi malum hareket kısıtlılığıda gelince benim için zorlu süreç başladı. Spor yapma ve yürüme sevdalısı ben ,  adım bile yürüyemiyor , merdivenleri asansör ile iniyordum. Üzerine ağrılarım da olunca dinlenme sürecine devam ettim. Tatil iyi gelmiş ancak sıcaktan iyice şişmiştim.




32-33-34. Hafta 

Hamilelik iznine kuzumda 34 de çıkmış ve iyi ki öyle yapmışım dediğim sürecimi aynı şekilde değerlendirmek için 32. haftada açtırdığım çalışabilir raporunu , 34 de izin için kapattırmaya karar verdim. Benden size tavsiye , sonrasında bebeğime ayırıyım diye geç izine çıkmak süreci zorlaştırıyor. Çünkü evde kaldığınız sürede dinlenmeniz hazırlıklarınızı usul usul yapmanız , kendinize vakit ayırmanız innaılmaz güzel. Bebeğiniz olduktan sonra farklı bir boyuta , farklı bir evliliğe geçeceğiniz için bunu değerlendirin. Gerçi beni anne olduktan sonra daha iyi anlarsınız. 




Her hafta yapılan kontroller , gittikçe artan ödem , yürürken bacaklarımın gerginliğini hissetmem , canımın acıması , her gün 3 kez kremlenmem çünkü çokkk büyüyorum. Gece yatarken neredeyse oturarak uyumam , ilk hamileliğimde rahat rahat yatarken bunda uykusuzluklarım 7.ayda başladı.

Kuzumun iyice kardeşini benimsemesi , birlikte bebikimize elbise almamız , odasını düzenlemememiz , evde ki süreci eşim ile bol bol gezerek , yürümeden keyif yaparak geçirmemiz nefisti. 



27 Mayısta kuzen düğünü , benim o düğüne gidip gidemeyeceğim , riskli gebelik olduğundan endişelerim. O hafta 38. hafta olduğundan Dr.um git , bir şey olursa hemen gelirsin demesi , evde de olsan aynı şeyler olacak demesi , Düğünün yatta olması. En çok istediğim düğğüne ya gidememzsem endişeleri...

Süper hareketli hamileliğim noktalanmak üzere... Hazırlıklarda tamam. Şimdi keyif zamanı..

Süslemeler , bebik odası hazırlığı , hastane hazırlığı sonra ki postta sizlerleeeeee..

Sevgiler..

Not; artık bloglar okunmuyor ama güncemiz devam etsin diye yazmaya devam ediyoruz.


Share This
2 yorum:
  1. Okunuyor, okunuyor merak etmeyin :) Başından beri takip ediyorum sizi bazen ses vererek bazen sessiz. Yolun sonuna çok az kaldı. ALlah herşeyi gönlünüze göre versin. Bebişi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok nazıksınız ben doğum yaptım ınstagramdan duyurdum aslında :) 20 mayısta... tekrra tesekkurler sevgıler

      Sil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa