-->



8/kozmetik

1 Mayıs 2016 Pazar

İlk Kozmetik Postu / Far Bazları Karşılaştırma

YouTube / Instagram / Snapchat : @kuzununannesi

                     

Herkese merhabaaaa ; aslında kozmetik ile ilişkim lise bittiği anda başladı ve hala aynı şekilde devam ediyor. Öyle ki en yakın arkadaşlarım neden kozmetik yazmıyorsun diye her sorduklarında , yazan o kadar çok ki bana gerek kalmıyor , gerek yok vs. gibi sözler edip bugünden itibaren başlıyorum. Keza 5 senedir yazıyor olacaktım sözlerini dinleseydim o ayrı. Bu kozmetik ilgimin annem ile ilgisi olduğunu da ekliyorum :) 

Malesef tüketim toplumu olup youtube veya ig. den gördüğümüz her şeyi almaya çalıştığımız doğru , bir bakın çekmeceniz de neler var gerekli gereksiz. Ben kendime bir söz verdim , elimdekiler bitmeden yenisini almayacağım diye , bakalım ne kadargerçekleşecek bu , ama şu bir gerçek bu malzemelerin skt. gelir elimizdekiler bitmez...

Evettt ilk post far bazlarından gelsin. Far kullanın kullanmayın , göz kapağınızda renk eşitliğini sağlamak veya damarlanmalar , çizgiler varise hepsini tek ton göstermek için kullandığımız ürünler farbazları. Keza o kadar çok far bazı var ki hangisini alsak diye düşünüp bir çoğunu deneyip sonunda 2 üründen oluşan bu postu nazizane deneyimlerim doğrultusunda hazırladım. 

1.ürün herkes tarafından hayran olunan the Balm'ın OUT A LID ON IT isimli bazı . O kadar memnundu ki herkes alıp denemek istedim. Fakat sürekli far kullanmayan ben ilk deneyimimde , sanırım far  ile ilgili sorun oldu deyip sonraki deneyimimde de aynı şeyi yaşayınca ; göz kapağımın katlanma bölgesinde birikmesinin yanı sıra fazla yağlı olması beni hayal kırıklığına uğrattı. Bir daha almayacağım ve başarılı bulmadığım ürün :) 


2.ürün ise neredeyse 1 seneyi geçmesine rağmen hala bitmeyen ve neredeyse tüm gün farı aynı şekilde sabitlemesinin yanı sıra , göz kapağı rengini de nefis eşitleyen Mac'in PAINTERLY / PAINT POT 'u . Kesinlikle göz kapağınız yağlı da olsa kuru da olsa sonuç mükemmel. 


İşte benim ilk kozmetik ürün postum  ve nacizane deneyimlerim. Kocaman sevgiler...
Share This
3 yorum:
  1. ikisi de benim için çok favori değil maalesef ben essence in far bazını fiyatına göre çok başarılı buluyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mac 1 yıldır bitmediği için şahane buldum. ama balm malesef. essence de aynı seyı yasayamadım :) sevgıler tatlım

      Sil
  2. bende şu balm merak edenlerdendim peki almayayım o zaman :) bence geç bile kaldın yazmakta

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa