-->



8/kozmetik

24 Mart 2016 Perşembe

Çocuk Odası Fikirleri

Aslında ne farklıydı her şey. İki hamilelik arasında ki farkları bahsedecek olur isem inanamazsınız. Hele çocuk odası fikirleri aman Allah'ım. Kuzum da ne kadar çok gezdiğimizi bilmiyorum , canım annemlerin hediyesi sonucunda bayılarak almıştım beyazlar içinde ki odasını. Pekiii şimdi ne olacak 2 çocuk 1 oda :) ev'de odalar var ancak hepsi farklı amaçlar ile kullanıldığından fonksiyonel bir şeyler düşünmek lazım. Büyük bir girdap bu çözümü basit olan :) 

İnternet leb i derya görsel ve fikir havuzu iken ben  çocuk odası denilince rahatlık ve kuzularımız için oyun alanı diye düşünüyorum. Yalnızca uyku için değil , uyku sonrası keyifli vakit geçirmek istediklerinde de odalarının kuzularımıza şirin görünmesi düşüncesindeyim. 

Madem 2 olacak kuzu sayımız , doğum iznine çıkınca yol almak gerek bu konuda. 2 kuzulu annelerin paylaşımlarından da öyle tatlı şeyler görüyorum ki . Bakalım bizim sürecimiz nasıl olacak . Sanırım bu kez minnak bir yatak ile başlayacağız. Kıyamam 2.kuzu olunca süreç başka işliyor.



Bilgisayar başında fikirlerimizi kağıtlarımıza yazıp yol alıyoruz , bir çok fikir mevcut iken ben de size nacizane önerimi paylaşmak istedim :) Sosyal medya hayatımızın her alanında ise bunu keyif ile kullanmak hele kuzularımızın hayatlarında en keyif aldıkları , yaşam enerjilerini devam ettirdikleri süreçleri sadece biz istiyoruz diye pembe ve mavi ile sınırlanırmak , hayal güçlerinede de bırakmak belki de bu şekilde odalarını dizayn etmek ileride kuzular için sevimsiz hale dönüşmesini engelleyecektir. Düşünsenize sadece masmavi bir oda da kim uyumak ister , yada pembeden görünmeyen duvarlar ve yatakta :) Sınırsız dekorasyon sürecimiz hayırlı olsun öyleyse... 

Konuyu uzattım biliyorum şimdi size incelediğim bir kaç görseli paylaşarak konuyu noktalıyorum. 


Sevgiler....




Mekan Tasarımı : Modern Çocuk Odası Bilgece Tasarım
Ece’nin Ranzası : Modern Çocuk Odası MOBİLYADA MODA
Basketbol Temalı Çocuk Odası : Modern Çocuk Odası MOBİLYADA MODA
Share This
1 yorum:
  1. Yaaa çok şirin hepsi özellikle ranzalı tasarıma bayıldım ♥

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa