-->



8/kozmetik

17 Aralık 2015 Perşembe

Hamilelik Güncesi / 12-13. Haftalar ve 2 li Test / Harmony Testi

12.Hafta ; 2 li test zamanı ... BAY BAY 1.TRİMESTER

Kötü görsel :) Hem de Nikon D7100 :)) hahahahhahhah
Evetttt fasulyecim göster enseni , hadi yavruş enseni gösterrrrrr , aaa görünmüyor ense , bir yürüyüp gelelim bakalım. Koridorda bir kaç volta ve malum yer ziyareti ardına hehhh ense mi o hayırrrr yine döndü , o zaman yarın tekrar gelin dedi Dr.umuz net ense kalınlığı ölçmeden olmazmış bu testler unutmuşum hepsini ben 5 senede :) 

Ertesi gün sabah muayine , olleyyyy minicik eller , dolan gözler , süzülen yaşlar ve kollar , çırpı bacaklar oynuyor , kordon bacakları ile kapanmış durumda veee enseee 1.2 hadı bakalım maşallah, şimdi kan testi zamanı.


Aslında rutinde aynı şeyler devam ediyor , ancak normal yaptığım işler bile ağır geliyor. Malum minnak 12.hafya kadar organları gelişecek ve benim tüm enerjimi alacak. Aferim sana minnak fasulyem al bakalım enerjimi , şimdiden verici olmaya başladık. 

Trafik beni en yoranlardan , bu aralar Avrupa yakasına gidiyorum , akşam dönerken yanıma 1 çuval malzeme alıyorum , susarsam , midem bulanır ise, karnım acıkır ise , börklersem diye ön koltuk arkadaşım yiyecek ve içecek ile dolu. Yola çıkmadan önce ziyaret edilen malum mekan ve korkudan yolda su içerken neredeyse koklamak :) 

Hafta hafta çekimlerde fark ettim ki ben kocaman oluyorum , ama inanın ki umurumda değil , hatta tekrar yazmayacağım bunu işte  İNSTAGRAM da paylaştığım görsel ve yazı ; 


"Yüzümde gr.makyaj yok çünkü az önce börkledim , geçer ümidi ile beklerken , seni çapkin terk etmeyecegim seni dercesine yoklamaya devam ediyor bulantilar. Şikayetçi değilim aksine egleniyorum bu hallerimle. Mesela mayali pogacaya benzedim simdiden , yuvarlak yuzum totoxlu gibi oldu , bu halim ile de dalga geciyorum , ornegin gulunce gozlerim cizgi oluyor artik , yemek yemeye bayilir hale geldim , karbonhidrat ile isi olmayan ben karbonhidrat sevdalisi oldum. Bunlarda buyuk keyif , endorfin salgiliyorum surekli guluyorum ama siddetli gulunce de borkluyorum o ayri. Bu aralar kuzuma kardes asilamasi yapiyoruz ara ara ama tepkileri cok cok eglenceli , kardes istemem cunku sutumu bitirir😂😂 oysaki inanilmaz paylasimcidir minik adamim. Daha neler diyor neler yaziyorum bloga da bu anilari gelecege not kalsin diye. Yine uzattim farkindayim. Simdilik iyi geceler , Allahim herkese huzurla nasip etsin anneligi vee kuzularimiza saglik versin , sevgiler.. "




13.hafta ; 

Test sonucumuz çok güzel çıktı , simdi 16.haftadan sonra 4.teste geldi sıra. Dr.um harmony kan testini gerek görmedi , riskli gebelik durumlarında öneriyor sanırım. Allah'ım kimseye stresli hamilelik yaşatmasın. 

Kuzum sürekli üzerime atlamaya çalışıyor , malum henüz bilmiyor ve sırtım ağrıyor diye atlamıyor kucağıma :) Bol bol koklayıp öpmeye devam minik paşayı...

Börklemeler hala devam kuzum da 12 de geçmişti , bu kez uzun sürecek sanırım . Yalnız şunu iyi anladım ki ben cok hızlı yemek yiyorum ve çiğnemiyorum. Gözlerimle gördüm :)) Iyyyyyyyy dediğimizi duydum :) 

Trafik ile savaşım ederken , geceleri sağlıklı uyuyamıyorum , çok sık uyanıyorum , ama şikayetçi değilim , sadece gezenti ruhlu ben hafta sonları dışarı adım atmak istemiyorum ve buna en çok eşim şaşırıyor :)) 

14. hafta da görüşmek üzere , sevgiler 




Share This
12 yorum:
  1. hım küçük bir göbüş gördüüüm :)) hiç saklamam ben kendimi diyor minnak. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

    YanıtlaSil
  2. Güzel arkadaşım, her halinle güzelsin, her halinle sevimlisin. Tüm anları tüm anıları paylaş her biri güzel hatıra , bu arada madem avrupa yakasına sık uğrar oldun bana da uğra mutlaka...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emelcım blogu yazmayı bu yuzden evıyorum cok tatlısın

      Sil
    2. Bu aralar seni çok anıyorum, bebiş gelmeden biz bir araya gelelim. Öpüyorum seni

      Sil
  3. Anneliği hafta hafta içten sıcacık ilmek ilmek işliyorsun canım. Tüm annelere sağlıkla kuzucuklarına kavuşmaları dileğiyle. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Canım merhaba ayyy sen hamileyken bile bu kadar güzel olmak zorundamısın seni ve o minnak göbişini severim :)tanışmasakta yürekten seni,kuzunu,ve minnak fasulyeni seviyorum sağlıkla doğsun inşaallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne kadar nazıksın oyle cok sevındım guzel yorumlarına

      Sil
  5. çok yakıştı sana hamilelik çoooook! :)

    YanıtlaSil
  6. Canım yaaa ne tatlısın❤️Bloğuna bakmamışım be zamandır sindire sindire okuyorum❤️Kuzuna da sana da fasülyemize de maşallah😍 seni çok seviyorummmm😘😘

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa