-->



8/kozmetik

29 Kasım 2015 Pazar

Hamilelik Güncesi / 9-10-11. Haftalar



9.hafta : 

Kızımm canın ne istiyor hemen alayım cümlelerini babacığımdan her gün duymak , iş yerinde ama sen hamilesin hadi bunu da iç , şunu da ye cümleleri , yavaş yürü aaaaaa dikkat gerekli ilk 12. haftaya kadar telkinleri ile tüm hamilelik geçmişi olan ve anne olanların kamu malıyım ben hahahahhaha ..İstediğin kadar 2. çocuğun olsun bak her şey başa sarıyor. Arz ederim :))

Güne kükreyerek başlamaya devam eden sürecim var , böyle bir öğürtü benden nasıl çıkıyor kimsenin aklı almıyor. Gece , gündüz her an her yerde. Hele bulunduğum ortam havasız ise eyvah  :) Kaçınnnnn...Üzerine grip oldum sürekli yatmaya devam , ye , iç , yat bostan da karpuz oldum ben . 




Duygusallığımın top yaptığı dönemlerdeyim , az önce facebook da bir annenin ikiz kuzusuna can verme hikayesi hala mümüklerimin akmasına sebep desem. Yanımda biri ağlamasın , hem ağlar hem kükrerim o derecede değişiğim . 

İştahım inanılmaz , doyma duyumu yitirdim , hamileliği sen sevdiğim yanı bu sınırsız yemek , sonrasını bilerek. 





10.hafta : 

Bulantılar devam ederken kontrollerimizde her şey normal , miniciksin fasulyem benim. Kız mısın erkek misin inan merakım yok , 2. kuzuda tek düşündüğün sağlıklı olması , ne önemi var ki biraz fazlalığın olmuş olmamış cansın sen. Üstelik kuzumun kardeşisin çok şanslısın , öyle bir abinn var ki, komik , heyecanlı , duygusal , merhametli ve yaramaz.  Kuzummmmm sen çok yaşaaaaa



11.hafta :

Eşyalar gelir , minik değişiklik tamamlanır , duvar boyanır , kuzum her gün eve acaba ne değişiklik var diye girer. Ben mi ? Ben de durumlar aynı bulantılar , gece , gündüz devam . Kuzumun kucağıma zıplama isteğini sırtımın ağrıdığını ifade edip engelmemem , ancak ensesini  ekşi ayaklarını koklaya koklaya yeme devam etmem. 

2 li test zamanımız geldi , ense kalınlığımız ölçülecek. Aşk ile ayarlanan Dr. kntrolleri , aşkın ; bence kuzumuz bu kez uslu olacak çünkü Dr.umuz çok sakin eli değecek uğurlu gelecek cümleleri. İlk Dr.umuzun kıpırık , neşei şahane olması , aslında annesi ve babasınının genleri sayesinde kuzumuzun yaramazus olmasına engel olmadığı gerçeği :))) 


2 li test bekle biziiiiii...

Not ; minnak fasülye bu kareler güya Nikon D7100 ile çekildi hahahahaha..Babacığın tam bir profosyonel , şahane makine ile nasıl fotoğraf çekilemez profosyoneli :)))
Share This
17 yorum:
  1. Çok güzel heyecanlar bunlar :) özlemişim... Hayırlısıyla testiniz güzel geçsin inşallah :**

    YanıtlaSil
  2. gayet formda gözüküyorsun Yasemincim hayırlı olsun tebrik ediyorum sağlıkla doğsun inşallah minik ikinci kuzucuğun...:-))

    YanıtlaSil
  3. Canımmmmm günaydın hafta hafta minnak kuzu itinayla takip edilir :))) ne şekersin gayet güzel görünüyosun geçmiş olsun canım hamileliğin umarım güzel ve keyifli geçer bebişin sağlıkla doğar inşaallah kükrememi oda neymiş bırak çıksın gitsin sen ikinci mucizeni yaşıyosun.Bizim evdede 4,5 aylık minnak bir kuzu var yeğenim olurda kendisi akşam olsada onu görsem diye dakikaları sayar oldum :) allah tüm kuzulara sağlıkla,mutlu,huzurlu,iyi insanlarla karşılaşacakları bir ömür nasip etsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gültencım cok tesekkur edıyorum , kukremelerım ile devam edıyoruz. Yıgenını kocaman kokluyorum

      Sil
  4. ne güzel her anı anılarda yaşayacak adım adım her detayı bilecek hayatına dair, senin gibi bir annesi olacağı için şimdiden çok şanslı bir ömür boyu şansı hep daim olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emelcım ne tatlısın cok tesekkur edıyorum canım

      Sil
  5. Bayıldım, ne orijinal bir yaklaşım olmuş bu böyle! Bende bebiş düşündüğüm için, Allah inşallah nasip eder, bu tarz paylaşımları okumadan edemiyorum ve o heyecana ortak olmak istiyorum, keyifle takip edeceğim. İyi ki Myreal bu aktiviteyi yapmış!
    Görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekur edıyorum guzel yorumlarınız için :) Insallah dıledıgınız zaman yasarsınız bu anıları..Sevgıler

      Sil
  6. Minnacığınla sen harikasınız. Zevkle takip ediyorum. O minnak büyüyüp bu yazıları beraber okuduğunuzda çok keyifli olacak. Sağlıkla testler sonuçlansın sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Maşallah size ve 2.kuzucuğa. Allah yardımcınız olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. ne tatlı telaşlardır bunlar...
    Bloğunuzu çok beğendim, ne kadar geç farketmişim :( geçmiş ve gelecek yazılarınızı ilgi ile okuyacağım, emeğinize sağlık. Hemen takibe aldım, ilginizi çekerse benim de şirin bir bloğum var, gelirseniz çok memnun olurum.
    Kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur edıyoum nazık yorumlarınız için , zıyaretınıze gelecegım , sevgıler

      Sil
  8. harika günler tadını çıkar :) bir bakmışsın kucakta uykusuz geceler :)

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa