-->



8/kozmetik

23 Eylül 2015 Çarşamba

Hayırlı , Huzurlu....

Hayırlı ve huzurlu bayramlar diliyorum , sabahın en yoğun saatindeki %4'lük trafiği seviyorum , tatilciler geri gelmesin , İstanbul'a vize uygulansın hatta bölücülere ve Türkiye'de ki bölücüleri de yerlerine gönderip Ülkemize girmelerini yasaklamak istiyorum bakalım neymiş özgürlük , 1 yıl yaşayabilecekler mi Türk milleti , Türk Devleti olmadan görmek istiyorum. Hepimiz bu ülkede insan gibi yaşayalım , ezilmiş demagojisi yapmayı bıraksınlar istiyorum yıllarca yediniz bitirdiniz bunu bilmeyen kalmadı ama yok doyumsuzluk ve hainlik kan da ise kanser gibi yayılır iyilik ile tedavi görmez o tümör oradan kesilsin atılsın refaha kavuşalım istiyorum. Gezmediğim müslüman ülke kalmadı hepsi geri , hepsi pis , hiç biri vatanına , doğasına sahip çıkmıyor , gavur dediklerimiz kadar dinimize , milletimize, vatanımıza sahip çıkamıyoruz diye ekliyorum. 



HUZUR ÜLKEMLE OLSUN TÜM MÜSLÜMANLAR İLE OLSUN MECLİS DE BİLE BİRLİKTE ÜLKE YÖNETİLEMEZ İKEN , KEZA YILLARDIR ÖRNEKLERİ VAR KOALİSYON HIRSIZLIĞI ÖNLER DENETİMİ ARTTIRIR O ÜLKELER MİLLİ ZENGİNLİK İÇİNDE YÜZER BİZ HALA 2 YILDA EMEKLİ OLAN MİLLET VEKİLLERİ İLE DEVAM EDELİM 65 DE EMEKLİ OLUP ÖLELİM.. NEYSE KONU DERİN... 


HUZUR DOLU BAYRAMLAR , BAĞIŞ YAPANDAN DA , KURBAN KESENİ DE , İMKANI OLMAYANIN DA HERKESİN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN . 

BU KAREYİ DE  EKLEYECEĞİM TARİHE NOT.....İSTANBUL BAYRAMLARIN İLE GÜZELSİN..TATİLLERİN İLE BALDAN TATLISIN..


Share This
2 yorum:
  1. Günaydınnnnnn hayırlı,huzurlu,musmutlu bir haftaya hep beraber merhaba diyelim :) bu arada geçmiş bayramın mubarek olsun rabbim tekrarını yaşamayı nasip etsin yazdıklarına aynen katılıyorum müslümanız diye geçiniyoruz hırsızlık,dedikodu,bencillik,saygısızlık, vatanına milletine sırt dönme sahip çıkmama maşallah hepsi bizde toplanmış rabbim hepimizi ıslah etsin.1 Kasım seçimleri ülkemize refat,huzur,barış getirsin.

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa