-->



8/kozmetik

2 Haziran 2015 Salı

Bu Aralar



  Bu aralar , blog dünyası terk edilmişliğini iyice hissettiriyor , ig blogların önüne geçti , oysa ki blog farklı keyif. Okuyucular da , okuyanlar da , yazanlarda dağıldı . Tükettik galiba bunu da tükettik . Ancak yazmaya devam edeceğim , geriye dönüp bakınca şahane bir gezi , kuzu , kendime ait günce olmuş. Madem keyif için yazıyoruz o halde yazmaya devam . 

 Sabah , akşam arası nasıl geçiyor anlamıyorum diyoruz ya , işte öyle bu yıl da bitiyor , üstelik Haziran ayında hala sabah üşüyerek :) Geceyi söylwmiyorum bile. Hafta sonları artık daha keyifli ama inanılmaz yorucu , Pazartesi'ye akşam olsa da uyusam diye başlıyorsak , şahane geçmiş demektir. Şuan tek isteğim , okullar bir an önce kapansın , yazlıkçılar gitsin ve trafik rahatlasın. Her gün Çin işkencesine maruz kalmak bunalttı hepimizi. 

 Eklemek istediğim bir şey daha var ki sanırım hepimizin yada bir çoğumuzun çalışmasının sonucunu beklediği tatil. Tatil sen ne güzel bir şeysin , hayalini kurmak bile güzel aylar öncesinden , bir de başlayınca pıt diye bitmese :)))

  O zaman ortaya karışık postumuuuu ;  sevgili Aylin ile yeni instagram sayfamız NEREYE GİTSEM NE YESEM diyerek noktalıyorum  malum çok taze 2 günlük :) Bizim için farklı keyif oldu şuan . Gezi ve yemek deneyimlerimizi bir araya topluyoruz.  Kocaman sevgiler

Twitter & Instagram & Youtube :@kuzununannesi

Share This
4 yorum:
  1. Aynen canım duygularıma tercüman olmuşsun günler hızla geçiyor amaaa bitürlü yaz gelmiyor benimde tek dileğim yaz gelsin gelsin ama bloğumuzda dostlarımızda unutulmasın arada slm bari verelim birbirimize demi unutulmamak dileğiyle sevgilerimle canım

    YanıtlaSil
  2. bende şu ara bir köy havası almak istiyorum sessiz sakin arabalardan uzak hayvanlar otluyor meydanda ki çeşmeden su akıyor kuzu köy meydanında coşuyor,temiz hava bol bol yeşillik :) tatilimiz geldi galiba ondan :)

    YanıtlaSil
  3. Blog benimde göz bebeğim. Bu konuda aynı şeyi düşünüyorum seninle :))

    YanıtlaSil
  4. Uzun süredir yazmak içimden gelmiyordu galiba herkese sirayet eden bir şeyler var havada:)))
    yeni bloğun hayırlı uğurlu olsun:)

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa