-->



8/kozmetik

8 Mayıs 2015 Cuma

4




 4 oldun ya sen mesela ne değişti , saymakla bitmez ancak değişmeyenler var kudurukluğun gibi :))) İnanılmaz komik ve hala süt kokulu olman ise nefis yemelik. 4 oldun , tatillerimizde bizimle çok eğlendin bazen koca adam oldun bazen kundakta bebek :) Ortak nokta idare edilen kuzu. 

Mesela hala yanlış söylediğin kelimeleri düzeltmiyorum ben bayılıyorum cümlelerine , okulda düzeliyor ama bende hayır :) Ne ki bunlar : 


  • O farat
  • Çarçap
  • Çüt
  • Mina
  • Pis top
  • Tostos
  • Cims 
  • Magaj
Aklıma gelen kelimelerin , bazıları düzeldi :(( 

Hala itfaiyecileri çok seviyorsun pastan da İtfaiyeci Sam'li oldu , şeker hamuru pasta zor diye yine nefis sütlü , çikolatalı pastanı yedin , hala fast food bilmiyorsun , abur cubur istemiyorsun , önüne bin tane çikolata koysam bir tanesini alır ve yarım bırakırsın. Artık 4 oldun temelini şekersiz yaptık, malum anneannen öğün saatlerine , yemeklerine , beslenmene inanılmaz titizdi , bazen dalga konusu , amannnn bizim zamanımızda öyle mi yapılıyordu denilse geleceğini Allah bilir biz doğruyu yapalım da. Gerçi şuan herkes daha bilinçli :)  , hala anneannen sana şahane yemekler hazırlıyor :) 

Su kuşusun , tatil deyince aklına denizden başka bir şey gelmiyor . Yaz tatilini iple çekiyorsun . Şuan Paris ile çok mutlusun , akşam spor yaparken beni izleyip taklidimi yapıyorsun :) Hala baba aşığısın :)))) Ohh süper :) Gece tuvalete kalkmaya üşeniyor hatta ağlıyorsun , ama yaramazlığa asla üşenmiyorsun , süt içmeden uyumuyor , sütünü içmeden kalkmıyorsun , gece uyumadan önce 2 çizgi film izliyorsun  , bitince tabletimi şarja takın demeyi ihmal etmiyor , seni yatırdıktan sonra yoklama yapıp , telefonun sesini kıstın mı diye soruyorsun :))) 

Seni sinir eden , huysuzluk yapan kişilere sessizce çaktırmadan rahatsızlık veriyor muzur muzur gülüyorsun , okulda öğle uykularında uyumuyor arkadaşlarını da uyutmadığın için öğretmenin tarafından zapt ediliyorsun  :)) 

Dayına alıştın , bazen evden çıkmak istemeyince , dedem bana burada baksın , dedem yoksa dayım baksın diyorsun :)))  Okul sonrası markete gitmek minicik , küçücük bir şey almak istiyor ve tarafımızca başka şeylere yönlendiriliyorsun , istediğin olmayınca içine Pavarotti girse de hayırsa hayır :) ama sonuçta şiddetli baş ağrısı biz de o ayrı :))) 

Arkadaş bağımlısı , gezme meraklısı ama canı sıkılan sütlü lokumum , ballı kaymağım , ağzını burnunu yediğim Allah'ım sana uzun sağlıklı huzur dolu ömür nasip etsin inşallah ve Allah'ım her isteyene istediği zaman sağlıklı , hayırlı evlatlar versin...














SEVGİLER
Share This
11 yorum:
  1. İyikiii doğduuuun şeker şey çok tatlısın sennn :)

    YanıtlaSil
  2. 4 yaş önemli bir dönüm noktasıdır bence. Artık bebeklikten çıktığı yaş. Kudurukluğu da azalmıştır bence eskiye oranla.

    YanıtlaSil
  3. oyy maşallah o kuzuya nasılda tatlı ve akıllı şimdi ki çocuklar kocaman mutlu bir ömrü olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  4. kuzucuğuna çok mutlu yaşlar olsun canım doğum günü kutlu olsun <3

    YanıtlaSil
  5. Maşallah kuzuyuya.Nice güzel, mutlu yılları olsun :)

    YanıtlaSil
  6. Oyyy o ne yakışıklılık öyle maşallah allahım uzun ve sağlıklı bir yaşam versin sizede hiçbir acısını göstermesin evlat hiç bir şeye benzemiyor sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. canavarus büyüyor artıııkkk :)))
    Sağlıkla büyüsün inşallah ve daha nice nice mutlu yaşları olsun...
    Çok güzel bir yazı olmuş, eline sağlık...

    Bende oytunun kelimelerini hiç düzeltmezdim, aksine zevk alırdım :) Kıymetli günler bunlar ;)
    Öpüyorum..

    YanıtlaSil
  8. Mutlu mutlu yillarrrrr dilerimmm ;)

    YanıtlaSil
  9. Maşallah.....Çok yaklışıklı çok Allah nazarlardan saklasın... Daha nice sağlıklı yıllara :)

    YanıtlaSil
  10. Saglikli basarili bir omur dilerim kuzuya

    YanıtlaSil
  11. hep beraber nice sağlıklı güzel yıllarınız olsun..
    hep gül sen tatlı kuzu, maşallah..

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa