-->



8/kozmetik

8 Nisan 2015 Çarşamba

Upload :)))

Twitter&Instagram&Youtube : @kuzununannesi


Günaydın , telefon ekranımızda sürekli gördüğümüz upload durumundayım :) Aslında ingilizce türkçe ortaya karışık halleri sevmem , bloğumda bir ara ingilizce de yazıyordum ancak uzun zamandır yazmıyorum ana dilim benim paylaşım alanında bana yeter dedim :))) Yazanlara bir şey demiyorum aman yanlış anlaşılmasın herkesin platformu farklı sonuçta :) Keza ben hepsini okuyorum :))) 

Konu neden buraya geldi , upload yazdığım için , anadilimiz bize yabancı olmaya başladı fark etmeden , kendimi frenlemeye çalışıyorum ancak ister istemez duyduklarını ve gördüklerini kayıt ettiğin için arada oluyor. 

Şuan yükleniyorum :) Biriken postlar , ofis koşturmacaları :) Şikayetçi değilim , hayata anılar bırakıyorum :) Aşk ile ayda bir gezi planımız vardı 2015 dilek listemde , gerçekleştirmeye başladık , arada fireler olabilir , sağlık ve huzur olsun isteyelim gerisi hayırlıysa olur . Hayırlısıysa olsun cümledini çok sık kullanırım :) Bu post aklına ne gelirse yaz gibi oldu :)) 

Cümlelerime bir oksijen yüklenip döneceğim ve kaldığımız yerden devam edeceğiz diyerek son veriyorum . Sevgiler



Share This
8 yorum:
  1. Gunaydinlar sevgili kuzunun annecigi, çok severim çok kullanirim ben de hayirlisi olsun lafini, bazen gerçekten bizim inatla istedigimiz degil de burun kivirip yanindan geçip gittiklerimiz daha hayirlisi olabiliyor, o yuzden herseyin hayirlisini yasadigin bir gun olsun canim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sultancım amın canım ınsallah hepımız ıcın oyle olur

      Sil
  2. ayda bir gezi ne güzelmiş keşke bizde yapabilsek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizimde olmayabilir ama olsun :) Planı bile güzel :) İnsallah sizin de olur

      Sil
  3. En azından firelide olsa gerçekleştirmeye başlamışsın ne güzel. Aklına ne gelirse postlarını okumak daha zevkli bana göre :)

    YanıtlaSil
  4. canımmmm oksijenden bende istiyorum şu an kuafördeyim sıkıntıdan patlamak üzereyken seni ziyaret ediyim dedim canım senin postlarının en sevdiğim yanı doğal olması aklina ne gelirse yaz tatlım ben severek okurum kocaman sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler canım oksijenden basım bile agrıdı.. Ah dedım ah havamız bıle klıma havası :)

      Sil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa