-->



8/kozmetik

27 Nisan 2015 Pazartesi

Hoşgeldin Paris


  Mutlu haftalar , yeni başlangıçlarla başlıyoruz yeni haftaya. Evimize gelen minik köpüşümüz , bizi bekleyen zorlu süreç . Bebik henüz , korkuları var , yalnızlıkta ağlamaları ve benim buna eşlik ediyor olmam. Eşimiz uzun süren araştırmaları sonrasında bizimle minnak Paris.  Uykusuz geçen hafta sonu 

Şu bir gerçek Paris çok şanslı , (eşimin ben ağlarken telkini ) ya kötü aileye gitse , ya dövseler , ya sokakta olsa. Alışacak geçecek ve tadına doyulmayacak. Evet tadına doyulmayacak ama gecelere çabuk alış Paris ben çok üzülüyorum.

Kocaman sevgiler , en kısa sürede kalan gezi postlarıyla görüşmek üzere.....



Share This
18 yorum:
  1. o pembiş göbişi yerriiiimmm

    haha aynı seyleri bizde yasamıstık canım, hatta yavrumun hasta olduğu bi gece veterineri uykudan uyandırıp sevgiliyi seninle cocuk büyütülmez noktasına getirmiştim :))) napalım onların agzı var dili yok dayanamıyor insan:(

    YanıtlaSil
  2. ay üzülme canım daha bebek o eşinin dediği gibi zaten çok çabuk alışır sevgi gördüğü yere ve hakikaten çok şanlı olup sizi de evinde bir köpüş bebişi olan şanslılar arasına sokacak .. çok sevimli bir minnak bulmuşsunuz gerçekten de öp yerime o minik burnunu :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İremcım cok nazıksın suan daha iyiyiz :) Kocaman tesekkurlerrrrrrrrrrrrrr

      Sil
  3. oooooy minik yaaa öp bizim içinde :)

    YanıtlaSil
  4. bayıldım Paris e ben çok tatlı maşallah

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bişey yapmışsınız :)
    Öpüyorum seni ♥

    YanıtlaSil
  6. hoşgeldi paris evet evet bak ne güzel bir yuvası oldu artık onun :)

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar güzel yapmışsın Kelebeğim öyle şeker ki. En kısa zaman da birbirinize alışacaksınız bütün o korkular endişeler uçup gidicek.

    YanıtlaSil
  8. ay amaniin ne tatlı şey o yaaa :)

    YanıtlaSil
  9. cok tatlıymıs bencede uzulme canım:)

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa