-->



8/kozmetik

10 Mart 2015 Salı

Teknolojik Mim

Twitter & Instagram :@kuzununannesi

Bu yazıyı okuduğunuzda çok uzaklarda olacağım. Upsss yazarken korktum , kötü düşünmeyelim :) Blog temamı yapan sevgili Blog Tasarım beni mimlemiş. Keza mim konusunda oldukça kötüyümdür , artık mimler de kalmadı benim için iyi , blog dünyası için kötü. Okuduklarımıza yorum yapmaz hale geldik malum. Neyse konumuz "Gelişen Teknoloji İle Birlikte Kullandığım Telefonlar" . Okuduktan sonra hızlıca dejavu yaşadım ve anlatıyorum :) 


1. Ericsson 688 ; uuuu meşe kaplı dışıyla çok janjanlıydı. Hahahahha sesli kahkaha attım şuan. Lise yeni bitmişti sanırım :) Mesaj almak , aramak nasıl havalıydı , hatta o zaman kontörlü hatlar vardı patates diyordu bazıları o hatlara :) Hay Allah'ım terimlere bak. Deprem sonrası 1999 da 170 TL. fatura gelmişti ve bu günde 3 bin mesaja eşitti. Acaba o zaman neden itiraz etmedik , sonradan öğrendiğimize göre herkese bunu yansıtmışlar. Neyse konu dağılmasın.

2. Nokia 3210 ; aman Allah'ım antensiz telefon çıkmış ve şekli de çok farklıymış , hemen almıştım , her zamanki gibi canım annem ne istesem yapıyordu :) Of of ekran rengi , antensizliği wuuu baby denilecek , ve merak edilecek kadar güzeldi , üstelik yılan oyunu da pek havalıydı :) Yılan evrim geçirmişti :) 
3. Nokia 8210 ; kibrit kutusu telefonu babam aldığında pek bayılmıştım , hatta büyük telefonlara takoz muamelesi yapılıyordu o zamanlar :) Birde kapakları değişiyordu of aman aman :)  Minicik telefonla konuşmak , ceplerde çantalarda bulamamak en sevimsiz olanıydı :) 




4. Nokia 8310 ; babamın yine bir hediyesi veee led ışıklı , yeşil ışığı olmayan bu telefon 8210'un biraz tombuluydu :) Müzikleri peh keyifliydi . Hahhahahahahaha




5.Motorola Pembe ve Kapaklı Telefon; Nasıl aşk , nasıl aşk. Cebimden çalmışlardı , inanılmaz üzülüştüm. Hala olsa kullanırım :) 



6.Samsung SGH ; parmak kadar , ipod görünümlü , görüntüsüne herkesin şok olduğu bayıldığım telefon .



7. Ayfon ; Iphone çıktı dünya tersine döndü , dokunmatiği bozulur , öyle telefon mu olur denildi ama I PHONE tarih yazdı :)



8. Samsung Note 2 ; Ayfondan sonra alışmazsın , ayfoncular ve samsungcular 2 ye ayrılır denildi . Yalnız şu gerçek samsung ayfondan çok iyi. Şimdi Sevgili eşimin hediye Note 4 Edge almasını beklediğim doğrudur. Ayfona ancak , samsung gibi bir telefon yaparsa dönerim ki o da çok zor ayfon 6 plus yorumları ortada....

Aklıma gelenler bunlar :) Anılarım da canlandı bu mim de :) Hatta defalarca kırılan telefon camlarım da geldi aklıma , telefonumun orta tuşunun zarar gördüğü de :)))))

*Mim'i isteyen herkese ithaf ediyorum :) 



                                Mutlu hafta sonları , bizde bu arada  keşfe devam . SEVGİLER


Share This
10 yorum:
  1. Günaydın:) Güzel bir nostalji yaşadım... Güzel mim... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Hahahah ben hiç hatırlamıyorum bile yahuuu :)

    YanıtlaSil
  3. Nerden nereye ayyy şu takoslar ilk çıktığında bende liseyi yeni bitirmiştim teknolojinin gözünü seviyim :))) kelebeğim yine nerelere gittin :))) iyi gezmeler canim keyfin bol olsun yeni keşif fotolarını bekliyorum musmutlu günler canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımmmmm takozları nasıl kullandık derken yıne takozlara donduk ama ıncelerıne degıl mı :))) Guzel yorumların ıcın tesekkurler ınsalah guzel kerelerle donecegım canım..Sevgıler

      Sil
  4. Ben ilk telefonla ilkokul3 yada 4. Sınıfta tanışmıştım babam yurtdışı seyahatinde almıştı yanlış hatırlamıyorsam 3210 orta okulda kullandığım2. Telefondu ilkini çalmışlardı :) neleri gördük neleri göreceğiz kimbilir iphonelara 3210 muamelesi yaptığımız gün yaşlanacağız ona yanıyorum :) bizim blogada beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benım de calınmıstı ne kadar uzulmustum ben de....Dedıgınız gını ayfonlar tarıh olursa yaslandık demek :) sEVGILER

      Sil
  5. Cevapladığınız için teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  6. Hafıza kuvvetliymiş, ben hiç hatırlamıyorum. İlk telefonum 5110du hey gidi.

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa