-->



8/kozmetik

5 Ağustos 2012 Pazar

Tazmanya Canavarı ve Ben :)))))


Twitter & Instagram : @kuzununannesi
Postuma  ;  bu hafta iş yerinde çok yoğun bir denetim geçireceğimiz için , eve pillerim bitmiş geleceğimden bloglarınızı ihmal edebilirim , ihmal edersem mutlaka telafi edeceğim diyerek başlıyorum :)))

Kuzumun pilleri hiç bitmiyor , Ayfondan bile hızlı şarj oluyor . Son günlerde günde yalnızca 20 dk. uyuyup uyanık olduğu saatlerde hiç durmadan oyun istiyor ve haliyle gündüz anneciğimin , akşamları ve hafta sonları bizim pilimiz bitiyor.

Sağlığına her zaman şükrediyoruz ancak , dışarıda ailesiyle insan gibi yürüyen , oynayan , önüne oyuncak verdiğinizde uzun dakikalar oyuncağıyla oynayan çocuklara heeeee birde " bizimki bugün az uyudu 2.5 saat " diyen annelere  hepimiz ağzımızın suları akarak bakıyoruz :)) 
Çünkü bizimki insan değil yaramazus canavarus türünden :))) Tazmanya Canavarı :)) 
Geçtiği yeri kasırga gibi dağıtıyor . 

 Bulaşık makinesinden tabak alırken arkamı döndüğümde mutfakta isyan çıkmış gibi oluyor ve benim gözlerim fal taşı , saçlarım kaktüs :))))))

Son bir aydır anladık ki kuzumun yanına bir arkadaş geldiğinde veya bir yere gittiğimizde ortam kalabalık ve çocuklar varsa işte o zaman kuzum normale dönüyor , bizi bırakıyor abaaaaa , abiii ve bebbbelerle oynuyor , Allahım ne büyük mutluluk :)))
 (Kendinden küçük veya kendinden büyük fark etmez bebek arabasında oturan herkese bebe diyor oğluşum) 

Önceden misafirliğe veya bir yere  gittiğimizde  bizi oturtmaz ve eve dönmek zorunda kalırdık , şimdi ise uçarak gidiyoruz  çünkü oyalanıyor :))) ( Tabiii çocuk varsa)

Sevgili anneler , babalar  ve anne adayları lütfen büyük konuşmayınız :)))) 

Kocaman sevgiler sağlık dolu haftalar kuzucuklara uzun uykular.......

Dip not : Uyuduğu an içiniz aşkla doluyor , kuzu sevgisi öyle büyük ki her şeye katlanılıyor ve ne yaparsa yapsın kucağınıza alıp kocaman öpmek size huzur veriyor :))) Minik kuzumun kocaman yaramazlikları öyle komik ki uyurken yaptıklarını düşünüp kahkaha atıyoruz :)) 
Hıhhhhh uslu çocuğum olsa neye gülecektik , kendi kendine oyun oynamasına mı :(((
 ( Buna da züğürt tesellisi derler  :))  )

Fotoğraflarla önce kuzum , sonra ben ( malesefff kucağıma alıp fotoğraf çektiremiyoruz çünkü makineye anında saldırıyor ve tüm pozlar karanlık çıkıyor :))  )







Allaaaa allaaaa bu nasıl köfte ???

Canavarusumun ayakları öyle çok terliyor ki çorapsız sandalet giyince hemen yara oluyor :((

Prenses poz verirken bakalım Chukyim nerede :))









Ben
Elbise : Forewer 21
Kemer : Gömlek kurdelesi
Terlik : Boyner ( 5 yıl önceydi sanırım  :)) )
Saat : Burrbery
Küpe : Hediye ?
Bilezik : Annemindi :)))

Kuzum
Şort: Zeyland
Tişört:LCW
Sandalet : Nike


Share This
41 yorum:
  1. ay cok tatlilar! Sende harika görüniyorsun!

    YanıtlaSil
  2. MAŞALLAH KUZUNA VE SANA ŞEKER... :)

    YanıtlaSil
  3. maşaallah canavarın büyümüş de küçülmüş havasında :)

    hediyeleşme etkinliğime katılman için bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. fine dress!! ; )) www.live-style20.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Maşallah kuzuna, yenir mi ki bu kuzu =)
    çok eğlenceli bi post zevkle okudum

    http://rosesapling.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Kuzunun güzel annesi seniii. Sen herşekilde hem bu kuzuyla başa çıkarsın, hemde kendine bakarsın canım benim. Fıstık gibisin yine maşallah;)
    Bu arada bahçedeki orjinal ağaç gibi duran koltuk takımına bayıldım :) Bu ara yeni yazlığımızı döşüyoruz da bu tarz şeyler dikkatimi çekiyo :)

    "www.sevalvemoda.blogspot.com"

    YanıtlaSil
  7. once kuzucuga masallah canim:) saglikli olsunlarda varsin yaramaz canavar olsunlar:)) elbisenide sana cok yakistirdim bu arada :)

    YanıtlaSil
  8. Maşş size nazar değmesiinn :))

    YanıtlaSil
  9. canım güzel bir bayan olduğun için elbisen,terliklerin,takıların dahada güzel olmuş süpersin çok zevklisin.Kuzunun kumsaldaki resimlerine bayıldım popişini ısırasım geldi ahh bir karşıma çıksa yicem senin kuzunu:))iş,kuzu,ev bu yoğunlukta kendine vakit ayırıp bu kadar şık ve bakımlı olmanı takdir ediyorum iyi haftalar diliyorum kocaman sevgiler:)))

    YanıtlaSil
  10. Yoğun geçecek hafta için şimdiden kolay gelsin, şu sıcakta denetim hiç çekilmez:( Kuzunda sende süpersiniz, kocaman kocaman gülüşünle harika görünüyorsun;)

    YanıtlaSil
  11. o canavarusun kumla oynayan ellerini yerim yaaa maşallah maşallah maşallahh :D:D yevruum sen de çok datlusun :D kırmızı kurdale ve siyah elbise perfectooo

    YanıtlaSil
  12. maşallah ikinizde çok tatlı görünüyosunuz yerim ben o tazmanya canavarını :)

    YanıtlaSil
  13. her çocuğun kendine göre olumsuz bir yönü var işte mesela bende mızırdanmadan sorun çıkarmadan yemek yiyen çocuklara hayranlıkla bakıyorum.ahh ahhhhh diyorum birde kendi başına uyuyanlara tabiki:)))ama kuzun sayesinde hep ışıldayacaksın canımmmm işleyen demir misalii,hep hareket halindesin işte

    YanıtlaSil
  14. Canım vallahi bravo, bir yandan iş hayatı, bir yandan evlilik, güzel ol, bakımlı ol, bir de canavarusun olsun. Tebrikler ve Allah kolaylık versin :) Eksikliğini de göstermesin. Kuzu da çok tatlı, hiçte canavurusmus, 2 dakika da mutfağı savaş alanına döndüverirmiş gibi değil :)
    Bu arada sana dizlik sormuştum, cevabın için teşekkür ederim. Bil bakalım nerden aldık, Çekmeköy Zeyland'dan. Bebişimizin dizleri rahat etti :)

    YanıtlaSil
  15. eğlenceli.... elbiseniz yakışmış kuzunuza da maşallah. :)

    YanıtlaSil
  16. ayyy yerim ben onu yaaaa gülüşü tıpkı sen, öyle içten tatlı bir gülüşünüz varki :) canım sen de çok şık olmuşsun özellikle fit hallerine bayılıyorum =) iyi haftalar..

    YanıtlaSil
  17. ben bu canavarı yemek istiyorum,bişey itiraf edicem,kuzulu post yaptığında ben önce hiç sana bakamıyorum,gözüm hep kuzuda,sonra ikinci turda dönüp sana bakıyorum :) çoook tatlı,maşallah,afacan Dennis'im benim :)) ikiniz de çok güzelsiniz,bi de sen ne güzel bronzlaşmışsın bebeğim,perfectoo! :)
    denetim için kolay gelsin,umarım su gibi ve sorunsuz geçer :)
    mutlu haftalar :)
    öperim :)

    YanıtlaSil
  18. çok tatlı bir oğlun var maşallah. sen de her zamanki gibi çok hoşsun ;))

    YanıtlaSil
  19. simdi ben sana Alpcan sabah 8,30 kalkar 11 gibi yatar 3 saat falan uyur aksam'da 9'da yatar sabaha kadar deliksiz uyur desem beni kesin vurursun di mi ? :))) Ama vallahi oyle yaaa ne yapayim benimki daha anne karninda hazirlik yapti hayata meditasyon sayesinde :)))) Bu arada Alpcan'da da su herkese beybi deme huyu var.. Adam 10 yasindaki cocuga bile beybi diyoo , cok guluyoruz.. :) Kuzunun o tatli pozlarini yer seni de cok operim fistigim.. Saglikli, mutlu cocuklarimiz var bin kere sukurler olsunnnnn !

    YanıtlaSil
  20. o canavarusu ısır annesi yerime çok güzelsin buarada elbise de rahat ve şık duruyor kocaman maşallah analı oğluşlu size :)

    YanıtlaSil
  21. Anlattığın çocuktan bir tane de bende var kelebekçim :)) Enerji müthiş zamane çocuklarında..Ne diyelim sağlıklı olsunlar da :)) Yoğun haftanda şimdiden kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  22. cnm ne güzel fotolar, ne içtn gülmüşsün :)

    YanıtlaSil
  23. Süüper über iyi anlıyorum Yasemin:))) Bizimki de uyumuyor ve yerinde durmuyor! Çılgın gibi etrafa saldırıyor, tabi uyumadıkları için de aslında böyleler, yorgunluk arttıkça hareket kat sayısı artıyor:) Zaten postun başlığı bizm bu haftasonunu da gayet iyi anlattı:) Kolaylıklar ve bol uykular size de:)

    YanıtlaSil
  24. En beğendiğim yer:))) gözlerim faltaşı saçlarım kaktüs çok güldüm çocuklar insanı ne hallere sokuyor :))) erkek çocuklar sanırım biraz daha az uyuyup oyuncaklarla da daha az zaman geçiriyorlar malesef çünkü bizde aynı sorunları yaşıyoruz sevgili ananemiz 5 den sonra dama dio :)))allah kolaylık versin kıyafetlerde sizde ayrıca bi güzelsinizz:))

    YanıtlaSil
  25. ilk olarak ben o kuzuyu yerim yerim:))
    sana gelince gene harikasın canım benim zevkli hatun:)
    fotoğraflar harika:)

    YanıtlaSil
  26. desene bu işler biraz şans, sessizi de gelebilir küçük canavarı da :) bakalım bize ne gelicek.. ama senin ufaklık çok sevimli o löp yanakları yeter :)

    YanıtlaSil
  27. ayyy ne fıstık şey bu böyle çok tatlı çok sevimli :)) sanada gülümsemek çok yakışıyor ömrünün sonuna kadar gülmen dileğiyle sevgiler bu arada küperlerin çok şık durmuş :))

    Bende beklerim :))

    http://mervenindnyasndankareler.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  28. Kuzun maaşallah çok yakışıklı...Aallah nazardan saklasın..
    Sende yine harikasın şekerim vallahi sana bakınca kendimi paspal ve sevimsiz hissetttim eşimde yanımda yok ya saldım iyice silkelenmek lazım :)))

    YanıtlaSil
  29. bin maşallah kuzunda, sanada, sen bir başka güzelsin, oğluşun bir başka yakışıklı ,bu elbise, kırmızı kemeri çok çok çok yakışmış Keyifle duygularımın tercümanı olan yazını ayıla bayıla okudum valla fotoğraflar şahane hava çok sıcak biliyorum ama açık saçlarlada görmek istiyorum

    YanıtlaSil
  30. Ahh, ahh al benden de o kadar.
    Ben de kendi kendine oyun oynayan, elien bir ebbek evrdin mi bütün gün onu evirip çevirip eğlenen kızlara özeniyorumm. Biz kimsenin evine gitmiyoruz arıtk çünkü yeni bir ev iyice antenlerini çalıştıruyor ve her yeri karışıtıryor.
    Dediğin gibi iyiki çocuklarımız hareketli de en azından bize de bir sürü anı ve komik dakikalar biriktiriyorlar:)
    Bu arada elbisen de çok ciciymiş, güle güle giy:)

    YanıtlaSil
  31. Ablacim, masallah cok ama cok güzelsin :-)
    allah o yüzündeki gülücükleri hic eksis etmesn =)
    almanyadan selamlar.. hülya :-)

    YanıtlaSil
  32. canım koyma resminizi falan nazar değecek ikinizede. maşallah çok tatlı bi oğlun var. benim bitanem henüz iki aylık. merakla büyüyüşünü izliyorum. her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum bebeklerle ilgili. hiç bi günü diğerini tutmuyor.. sende çok güzel olmuşsun :) öpüyorum :))

    YanıtlaSil
  33. ikinizde çok şekersiniz amakiiiiiiii:)

    YanıtlaSil
  34. Ahh o nasıl tatlı bir bebiştir öyle maşallh maşallah 41 kere :)) varsın hareketli olsun (demesi kolay diyeceksin haklısın :p) öyle şeker ki insan öpmek değil ısırmak ister bu yanakları :))) O kadar bebek seviyorsa kardeş düşünür müsünüz diyeceğim ama çok daha etraflı düşünmek gerek tabi. Son olarak elbise, kemer ve taşlı parmak arasındaki kırmızı detayın uyumuna bayıldım diyor kocaman öpüyorum seni güzel anne :)

    YanıtlaSil
  35. HARİKASINIZ!!!! OĞLUNDA SEN DE ÇOK TATLISINIZ BU ARADA GÜLMEK ÇOK YAKIŞIYOR SANA HEP GÜL;)
    http://editorist1783.blogspot.com/2012/08/sun-and-sea.html

    YanıtlaSil
  36. özlettirme kendini amaaaaa.
    :)

    YanıtlaSil
  37. bizim kuzuda aynı sandaletlerden giyiyo aslında herfırsatta çıkarıp yürüyo .. nie gelmedi aklıma çorap :(((
    buarada kocaman maaşallah size ..

    YanıtlaSil
  38. Kelebeğim maşaALLAh çok güzelsin, canavarında bir o kadar tatlı ve sevimli.

    Rabbim sizleri birbirinize bağışlasın ;)

    YanıtlaSil
  39. HEPİNİZE COK COK TESEKKUR EDERIM YOGUN BIR HAFTADAN DOLAYI BU KEZ TEK TEK CEVAP YAZAMADIM :(( TEKRAR KOCAMAN SEVGILERRRRRRRRRRRRRRRRRR

    YanıtlaSil
  40. oy kuzunun o kollar tam ısırmalık :)

    YanıtlaSil
  41. son zamanlarda en sevdiğim postun buydu ama.
    :)
    bi deee, bayramdan önce, 17 ağustosta izlenesi biloklarda seni yazmıştım pek meşgul hanımefendi.
    :)

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa