-->



8/kozmetik

17 Ağustos 2011 Çarşamba

Kokoşşş kelebek...Neler yaptım?

Bir çok yere yorum yazarken kokoşşş olarak nick kullanıyordum fakat bloğun adında kokoşşş yok çünkü herkes kendine göre kokoş ve çok fazla kokoş bloğu olduğunu gördüm onlara da haksızlık olsun istemedim.
Bazen çok istediğim tarzda bileklik vs.bulamıyorum işte böyle durumlarda alıyorum malzemeleri kendim tasarlayıp kendim yapıyorum , bunlar da bir kaçtanesi üstelik bu uğraş bana çok keyif veriyor.Kelebeğin üzerine koyacağım taşı buldum mu tamamdır.Kırmızı ve altın renginin uyumunu seviyorum....

Share This
4 yorum:
  1. ellerine saglık çok güzeller ,tugralı olanı daha çok sevdim sanırım

    YanıtlaSil
  2. dikiş dersi çok tesekkur ederim

    YanıtlaSil
  3. blogumu ziyaretin için teşekkürler :)tanıştığımıza memnun oldum ,blog çok güzel bi olay ,blog dostluğu bi başka güzel yeni bir blog dostum daha oldu ne mutlu:) yeni paylaşımlarda görüşmek dileğiyle, bu arada bu bilekliklere bende bayılıyorum ama aynen senin gibi bende beğenmiyorum hazır olanları,yaptıkların çok güzel hangisini seçeyim tuğralıda kelebeklide :))ellerine yüreğine sağlık insanın yaptıkları kendini yansıtır bence, bende bu güzelliklerden dışı kadar içi de güzel biri olduğuna eminim tekrar görüşmek ümidiyle sevgiyle kal:) kuzunuda allah bağışlasın sağlıkla büyüt inşallah:)

    YanıtlaSil
  4. Gamzeli anne; güzel düşünceleriniz icin çok teşekkür ederim aynı seyleri düşünüyoruz , bu ziyaretlerin devam etmesini güzel paylaşımlar diliyorum çok teşekkür ederim tekrar;))

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa