-->



8/kozmetik

27 Ağustos 2011 Cumartesi

180 :)))

Kuzum bugün tam 6 aylık, şöyle bir düşününce ne zorluklar yaşadık ailece.Oğluşumun dünyaya ve düzene yani bize alışması bizim ona alışmamız. İlk zamanlar hani derler ya 40 ı çıkınca değişir diye,işte o zamana kadar neler oldu neler.Anneanne ve dedenin kuzusuz bir gün geçirmek istememeleri ,gaz sancıları,8 saat uyuyamayan bir minicik tostos , sütü gelmeyen ama dünya üzerinde ne varsa yiyip içen sonunda ;süt varsa artar ancak yoksa yine yok'u anlayan ben , 2-3 saatte bir sağmalar sonra sterilizasyon süreçleri , mevlütler , aşılar , 4 gün kaka yapamayan oğluşumun kıvranmaları tam düzeni oturttuk tv izlemeyecek sistemli uyuyacak rutini olan bebek mutludur diye gece gündüz ayırımını öğretme çabaları,kendi yatağında yatırınca uyusun diye şişşşş-pat seansları , ek gıdalara merhaba oturma idmanları,emekleme çabaları derken şimdide diş ağrıları, iştahsızlık ve huysuzluk ile tam yarım yıl geçti.Ne çok şey sığmış bu minicik ancak bir o kadar uzun zamana.Daha ilk gülmesi , ilk banyosu ilk havuz keyfi güneş seansları, başını ağır ağır çevirmeye çalışması aklımızdayken şuan yatağın başında yatırdığımız sonunda bulduğumuz yarım yaşında bir tostosumuz var.İnşallah her isteyene istediği zaman sağlık ve huzurla bu harika duyguyu yaşamak nasip olur...SEVGİLER

Yorgun ben ve kuzum :)

Share This
7 yorum:
  1. Merhaba:) çok tatlı bir bebek..Bugün 180 yarın 360 :):)öbür gün bir bakmışsın kocaman yanında arkadaş gibi olmuş, benim kızım gibi..Allah eksikliklerini göstermesin..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. göz açıp kapayana kadar öyle çabuk geçiyor ki bir bakmışsın yürümüş, koşuyor :)) sen de peşinden valla ben önümüzdeki sene avrasya maratonuna katılacak kıvama geldim :))) darısı başına diyeyim.

    YanıtlaSil
  3. Mutemadiyen; güzel dileklerin icin çok teşekkür ederim inşallah saglikla büyürler. Yelda; dimiiiiiii;)) çok güldüm maraton mü gözüm korktu vallahi ;)))

    YanıtlaSil
  4. Maşallah size ilk yarı tamam demek :)
    Anne-babalık korkunç bir sabır ve sınav işi değil mi? Tüüm egolar gidiyor önlana hooop velet oturuyor..
    ilk zamanlar hakkaten çok zor geçiyor ama zaman geçtikçe daha rahatlıyor hele ki bide paylaşımlar başladı mı ooof ki ne ooof...

    YanıtlaSil
  5. Nurgül; aynen bu kuzular hep on planda acikti meyve saati sebzesi taze olsun uyku saati aman terlemesin sehzadem benim sehzadem;)) mis kokulu melekler;)

    YanıtlaSil
  6. çocuğa duyulan sevgi bambaşka değil mi? ona baktığımda bir kutu nutella sürmüşler gibi kalbime sanki:)

    YanıtlaSil
  7. Asyanın salıncağı; kesinlikle oyle ALlah her isteyene nasip etsin yasamadan anlatilsada bu duygu yasayinca anlıyorsun aslında anlamadığını ;)

    YanıtlaSil

Kelebek kadar narin yorumlarınız için teşekkür ederim. SEVGİLER
Not; yorum yazmak icin hesabınız olmasa da olur , seçeneklerden URL' yi seçip isiminizi yazmanız veya Anonim'i seçip bu kez yorumunuzun altına isminizi yazmanız yeterlidir.(Çok uzun cümle oldu farkındayım ;)) )

404

Sayfa Hatası

Üzgünüm,ama aradığınız sayfa bulunamadı.

Anasayfa